Ana Menü

En Çok Kazanan İbrahimoviç

Başlatan saldır beşiktaş, Aralık 17, 2008, 13:02:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

E''Futbol mercado'' adlı İspanyol internet sitesi, dünyada en fazla kazanan futbolcuların listesini yayınlarken, FC İnter'de forma giyen Zlatan İbrahimoviç, yılda 12 milyon Avro ile ilk sırada yer aldı.

Listede Barcelona'da oynanan Arjantinli Lionel Messi 10 milyon Avro ile 2'nci, Milan'dan Kaka ile Barcelona'dan Samuel Eto'o ise 9'ar milyon Avro ile 3. sırayı aldı.

''Altın Top'' ödülünü alan Manchester United'ın Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun listede bulunmaması şaşırtırken, verilen bilgide, İngiliz kulübünün Ronaldo'ya yıllık 9 milyon Avro'luk yeni bir kontrat teklif ettiği, bu şekilde Portekizli futbolcunun da 3. sıraya yükselebileceği ifade edildi.

Önceki yıllarda listede üst sıralarda olan Ronaldinho ve Shevchenko gibi yıldız isimler ise bu kez ilk 10'da yer almıyor.

En fazla kazanan ilk 10 futbolcunun listesi şöyle:

1-Zlatan İbrahimoviç (İnter): 12 milyon Avro

2-Lionel Messi (Barcelona): 10 milyon Avro

3-Kaka (Milan) ve Eto'o (Barcelona): 9 milyon Avro

5-John Terry-Frank Lampard (Chelsea): 8.16 milyon Avro

7-Thierry Henry (Barcelona): 8.06 milyon Avro

8-Fernando Torres (Liverpool): 7.92 milyon Avro

9-Michael Ballack (Chelsea): 7.8 milyon Avro

10-Steven Gerrad (Liverpool): 7.68 milyon Avro
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

hepsi de aldıkları paraları hak ediyor

--ballack hariç--
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Ibrahimoviç 12 Milyon alacak kadar oynamıyor bana göre, eğer o 12 alıyorsa Messi'nin Kaka'nın 15 alması lazım...

Ayrıca geçtiğimiz yıl Avrupa'da almadığı ödül kalmayan C.Ronaldo liste dışı kalmış, bu da ilginç bi ayrıntı...

+18 !

bencede kaka,c.ronaLdo,messi'nin daha çok kazanması gerekiyor ibrahimoviçten..

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: +18 ! - Aralık 17, 2008, 14:33:31
bencede kaka,c.ronaLdo,messi'nin daha çok kazanması gerekiyor ibrahimoviçten..

bence de ya Onlar daha iyiler bence
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.