Ana Menü

Dünya Klupler Şampiyonası

Başlatan saldır beşiktaş, Aralık 14, 2008, 17:30:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Yarı Finaller
17 Aralık Çarşamba
Pachuca - Quito
18 Aralık Perşembe
Manchester United - Gamba Osaka
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

Quito-Manchester United finali olur
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ZeMaHŞeR

Manu - Gamba final oynar derdim ama biri veda edecek... Buda doğal olarak Gamba olacak... Favori Manu...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

saldır beşiktaş

5. Kulüplerarası Dünya Futbol Kupası'nda, Ekvador'dan Liga de Quito takımı finale yükseldi.

Tokyo'da yapılan yarı final maçında, Meksika'dan Pachuca'yı 2-0 yenen Liga de Quito, adını finale yazdırdı.

Ekvador takımı, maçın 7. dakikasında Luis Bolanos'dan, 16. dakikasında da Claudio Bieler'den gelen gollerle galibiyete uzandı.

Liga de Quito, yarın Yokohoma'da Gamba Osaka ile Manchester United arasında yapılacak yarı final maçının galibiyle, 21 Aralık Pazar günü finalde karşılaşacak.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

saldır beşiktaş

5. Kulüplerarası Dünya Futbol Kupası'nda, İngiltere Premier Lig takımı Manchester United finale yükseldi.

Japonya'nın Yokohama kentinde Uluslararası Stat'ta yapılan yarı final maçında, Japonya'dan Gamba Osaka'yı 5-3 yenen Manchester United, finalde Ekvador'dan Liga de Quito ile eşleşti.

Oldukça çekişmeli geçen maçta, İngiltere ekibi, 28. dakikada Nemanja Vidic'den, 45 artı 1'inci dakikada Cristiano Ronaldo'dan, 75 ve 79. dakikalarda Wayne Rooney'den, 78. dakikada da Darren Fletcher'den gelen gollerle galibiyete uzandı.

Maçın son dakikalarına kadar mücadeleyi elden bırakmayan Gamba Osaka'dan Masato Yamazaki'nin 74, Yazuhito Endo'nun 85. dakikada penaltıdan attığı gol ile Hideo Hashimoto'nun 90 artı 1'inci dakikada kaydettiği gol ise yenilginin önüne geçemedi.

Manchester United, 21 Aralık Pazar günü Liga de Quito ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Gamba Osaka da aynı gün Meksika'dan Pachuca takımı ile üçüncülük maçına çıkacak.

Bu arada, beşincilik maçına çıkan Mısır'ın Al Alhy takımını da Avustralya'dan Adelaide United'ı 1-0 yendi.

+18 !

CR7

tüm  kıtaların şampiyonları birbiri arasında oynuyor

dünya şampiyonu dünyanın en iyisi belli oluyor

geçen yıllarda -2 yıl önce sanırım- internacional-barcelona finali oynanmış barcelona kaybetmişti 1-0 Fabiano Eller süper futbolcu olmuştu :D

eğer man utd da yenilirse Quito'nun futbolcuları acayip kıymete biner :D

bu arada Final tahminim de tuttu :D

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Man Utd'nin alması yüksek ihtimal 90 dk'da
ama ben Quito normal sürede yenilmez diyorum
Uzatmalarda Man Utd alır

carsi52

1-0 yeniyordu Manchester en son..
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Alıntı yapılan: yg1903 - Aralık 21, 2008, 12:27:28
Man Utd'nin alması yüksek ihtimal 90 dk'da
ama ben Quito normal sürede yenilmez diyorum
Uzatmalarda Man Utd alır

10 kişi de kalmıştı manu ama tutmadı tahmin