Ana Menü

Fener'de oynamak istiyorum

Başlatan ilhan mansız_melis, Aralık 08, 2008, 12:52:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Star Televizyonu'nda yayınlanan FUTBOLİG programına katılan Sochaux'ta forma giyen Milli futbolcumuz Mevlüt Erdinç, bir gün Fenerbahçe'de oynamak isterim dedi.

Mevlüt Erdinç transferiyle ilgili henüz bir karar vermediğini belirtirken, programın sunucusu Ertem Şener'in bir sorusuna ise "Küçükken Galatasaraylı'ydım ama şimdi öyle bir şey yok" diyerek profesyonel olduğu söyledi ve ekledi: "Aslında beni şimdiye kadar Türkiye'yeden arayan olmadı. Kulübüm ya da menajerlerimle görüşüyor olabilirler. Bir gün Fenerbahçe'de forma giymeyi isterim" dedi. Mevlüt Erdinç'in bu açıklamasından sonra Fenerbahçe'nin de Sochaux yetkilileriyle anlaşması durumunda transferin kesinleşeceği düşünülüyor.

Mevlüt bence devre arasında fenerde
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

eren06

Evet böyle bir açıklama yaptığına göre fenere gidebilir.O programı bende izledim ordaki yorumcu mevlüt için en uygun takım Beşiktaş olur demişti ama kendisi febeye gitmek istiyor.Başarılı olma ihtimali yüksek fenerde.

NoPasaran

Konuşmayı dinledim ben..

Spiker sordu Fenerde oynamak istermisi dedii

evet isterim tabi dedi..

peki dedi gs fb ve bjk gelse ne olur dedşi

Benim çocukluğumun takımı galatasaray dedi..

yani gs yi daha çok istiyor :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

Bize gelmesinde :D

Ben sevmiyorum Mevlüt'ü...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carlito1903

Guiza ve Mevlüt yanyana oynasın her fb maçında 3-5 kişi kalpten gider :)

Gol kaçırma rekoru kırarlar beraber.

ZeMaHŞeR

A milli futbol takımı oyuncusu Mevlüt Erdinç, Fransa 1. liginde profesyonel spor yaşamını sürdürdüğü Sochaux takımı ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. 

Sochaux futbol kulübüne yakın kaynaklar, bu sezon şimdiye dek 5 gol kaydeden 21 yaşındaki Erdinç'in kulübüyle sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını belirttiler
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK