Ana Menü

#8 Nihat Kahveci

Başlatan eren06, Kasım 22, 2006, 13:30:34

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

ne oldu bu adam?
transfermarkta baktim issiz gözüküyor?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ERHUN

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 16, 2011, 17:03:32
ne oldu bu adam?
transfermarkta baktim issiz gözüküyor?

Eylül başında röportajı vardı. İspanya'da iyi bir takımdan teklif gelirse kabul ederim yoksa futbolu bırakırım diyordu. O zaman İspanya'da yaşıyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bir kulüple anlaştığını da duymadım, herhalde boştadır hâla.

keskinli

daha 31 yasinda yahu,erken pes etmis

ilhan mansız_melis

Levante ile anlaşmış.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

IL Capitano

hayirli olsun kendisi icin..ispanyada 4.siradaki takima gitmis.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

ERHUN

Veee yolun sonu.

Nihat futbolu bıraktı. 2'nci gelişinde isteneni veremese de hep Beşiktaş'lı Nihat olarak kalacak.

IL Capitano

gecen sene filan kendisini cok elestirdim ama her zaman kalbimizdedir Nihat. Yolun acik olsun !!
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CR7

Güle Güle Nihat Kahveci

Yakın Beşiktaş tarihinin en güzel özkaynak hikayelerinden birisinin kahramanı: Nihat Kahveci

İlk zamanlar. İdmana dolmuşla gidip, geliyorum dönemleri, attığı gol sonrası yere yatıp selamlamalar, bizi mest eden Barcelona maçı, Nihat satılırsa şampiyonluk gider söylemi, giden Nihat, giden şampiyonluk…

Sonrasında İspanya’da bir Beşiktaşlı. Real Sociedad tarihindeki en güzel dönemlerinde imzası olan bir Beşiktaşlı. O zamanları düşününce aklıma hep aynı soru gelir: “ Sociedad’ı hangimiz tutmadık?” Maçları izleyemediğimiz vakit, ertesi gün skoru öğrendiğimizde hep sorardık: “Nihat, gol atmış mı?” Genelde hep atmış olurdu bizim çocuk. İspanyollar da sevmişti Nihat’ı. Tribünlerde onun ismini haykırıyorlardı sıkça. Evladı güzel yerlere gelmiş ana-baba gururunu yaşıyorduk biz de.

Euro 2008’de Çekler’e attığı gol sırasında ayağının aldığı şekli konuştuk günlerce yakın arkadaşlarımla. Hep hikayelerimizin baş köşesindeydi. Bir gün dönse, takım kaptanı olsa, yeni Kartallar’a anlatsa yeter diyorduk.

Döndü… Yıldırım Demirören’in Topuz transferinde yaşananları unutturmak amacıyla yaptığı hamlesiydi. Nihat, İspanya’da mutluydu, dönmek yoktu kafasında. Belki de biliyordu dönerse neler olacağını. Dönmemek için ısrar ettikçe, gel diye ısrar ettiler. Büyük meblağ önerdiler. O meblağ hep eleştiri olarak dönecekti Nihat’a. Beşiktaşlılığı ile bu meblağ kıyas edilecekti. Beşiktaş’tan ayrılık vakti geldiğinde sözleşmesini hiç sorun etmeyeceği konuşulmayacaktı ama.

Yine de Nihat dönünce müthiş mutlu oldum ben. Bir sürü hikaye yazdım kafamda, arkadaşlarım da yazıyordu, söylemeseler de biliyordum. Kafamızdan binlerce senaryo geçiyordu. Birbirimize dillendirmesek de biliyordum. Sonra bizim çocuk hiç gerek yokken kendini ispatlama derdine düştü. Lüzum yoktu. Tecrübesi, biriktirdikleri yeterdi. Ama Türkiye seyircisi, medyası tamahkardı. Hep daha fazlasını istiyordu. Nihat da bunu vermek için kendinden ödün verdi. Bizim sevdiğimiz Nihat modelinden. Saha içerisinde bizim görmek istediğimiz adamdan ziyade sinirli, aceleciydi. Üzüyordu, üzülüyordu. En kötüsü ise gittikçe mutsuzlaşıyordu saha içinde.

Sonra kendisine gazeteci diyen, besin kaynağı ahlaksızlık olan Turgay Demir çıktı ortaya. Onun işi hep buydu. Eleştiri etiketi altında yalan söylemek, germek, neredeyse hakarete varan ifadeler kullanmak. Nihat’ın aldığı ücret ile ilgili “haram olsun” dedi. Kendisinde böyle bir hakkı gördü. Normaldi, çünkü Turgay Demir ve benzerlerine hep bu haklar verildi. Dilediklerini arzu ettikleri şekilde söyleme hakkı. İşte Nihat o gün patladı. Kavga etti. Hiç görmediğimiz şekilde gördük onu. Sinirden, üzüntüden deliren bir adamı gördük. Turgay Demir kendinden öyle emindi ki: “Bu adam Beşiktaş’tan ayrılana kadar rahat durmayacağım.” diyordu. Bir kişi, tek bir kişi de çıkıp, sen kimsin demiyordu. Taraftar da dememişti. Zaten Şeref Bey’de yuhalanmıştı da Nihat. Kırık, kırgın bitti Beşiktaş hikayesi. Gidiyorum dedi, Beşiktaşlı Nihat olarak gidiyorum. Biz, hoşçakal bile demedik. 3 gündür Beşiktaş formasını giyeni, sırf ismi büyük olanı bağrımıza bastık da kendi evladımıza hakkıyla bir hoşçakal demedik.

Nihat’ın ilk Beşiktaş dönemini anımsamayan genç kardeşlerimiz, onu ağız dolusu küfürler ile anmayı marifet saydı. Şimdilerde özkaynağın temsilcilerinden biri olan Atınç Nukan ise en güzeli yanıtı hepimize verdi: “Beşiktaşımıza, Milli Takımımıza yaşattığın başarılar ve bize sahip çıktığın için teşekkurler Nihat Kahveci.” Bize sahip çıktığın için…

Biz, sana olması gerektiği gibi sahip çıkamadık. Bağışla Nihat Kahveci. Yolun açık olsun.

http://sairlerparki.blogspot.com/2012/01/gule-gule-nihat-kahveci.html

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

Yolun açık olsun BEŞİKTAŞ'ın gerçek çocuğu.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

El Maestro

İsabetli karar vermiş ancak sakatlıklar onu rahat bıraksaydı çok rahat 3 sene daha sağlam bir şekilde oynardı ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

Brestgerfich

Bu arada Porto maçı zamanında da beğenmiştim bu forma kombinasyonunu, şimdi gördüm. Tekrar beğendim.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

[KralKartal]

Sakatlik, sanssizlik, artik isteksizlik mi diyelim, simdi herturlu oynardi, Turkiyede onu almayacak takim olmazdi,
fenere gitse, fener bile alirdi onu, eminim.

Ama gitmezdi, gitmedi, taraftarlarin vefa borcu var, cunki o Besiktasin cocugu olarak kaldi, oylede kalacagim dedi.
Bu gunlerde Besiktasin cocuklarina pek eskisi gibi ilgi ve destek verilmiyor..

Olan olmus, biten bitmis, ama keske Nihati takimdan ugurlarken yuhlayarak degilde, yine bize yakisan alkislarla ugurlasaydik.
Aldigi para degilde, yaptigi davranislara baksaydik.

Gidip super liginin orta takimlarinda top kosturacagina, Besiktasli Nihat olarak futbolu birakmasi mutlu etti beni, avrupada herhangi takimda
oynamayacaksada birakmasi en dogru karardi. Umarim futbolun icinde kalirsin, avrupadaki TEK gururumuz!

Tarihe gecti ismin altin harflerle!

NIHAT KAHVECI
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

bide senin konunu sabitlemisiz
degmezmissin,adam degilsin