Ana Menü

en büyük hatam Besiktasa gitmekdi ( Sinan Kaloglu )

Başlatan Tolgaa, Aralık 02, 2008, 07:22:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolgaa

[KralKartal]

-2006'da Azerbaycan'la yapılan hazırlık maçında ilk kez milli olmuştun. Zaten milli forma sana yabancı değil. 2002-2003 döneminde İtalya, Portekiz ve İngiltere'yi mağlup eden başarılı Ümit Milli Takımımızın değerli bir elemanıydın. Herkes seni geleceğin A Milli Takım santrforu olarak görüyordu ama beklenen olmadı. Bu geçiş yaşanmadı. Sebeplerini nasıl açıklarsın?

"Bu geçişin yaşanmamasındaki en büyük etken Altay'dan Beşiktaş'a transfer olmam. Yeterince forma şansı bulamayınca ve Anadolu takımlarına kiralık gidince A Milli olma hayalimi ilerleyen yıllara ertelemek zorunda kaldım.

Ümit Milli olduğum dönemde Altay'da çok iyi bir performans sergiliyordum. Beşiktaş, o dönemde bana diğer kulüplerden önce transfer teklifinde bulundu. O dönem de Beşiktaş'ın Serdar Bilgili başkanlığında 100. yıl şampiyonluğunu yakaladığı, mali ve kadro zenginliği açısından zirvede olduğu bir dönemdi. 21 yaşındaydım ve fazla forma şansı bulamadım. Kadro çok iyi, benim yaşım ise gençti. Üstelik sistem de bana göre değildi. Ben yüzüm kaleye dönük, çift forvet oynamaya alışmıştım ama o dönemde tek forvet oynanıyordu. O tek forvette görev almak çok zordu. İlhan Mansız'ın Dünya Kupası'ndan yeni döndüğü zamanlar. Ahmet Dursun en iyi döneminde. Takımda Daniel Pancu, Adrian Ilie, Tümer Metin ve Ahmed Hassan var. Zaman zaman tek forvet olarak görev alan Sergen Yalçın'ı da bunların arasına ekleyelim. Bu oyuncuların arasında şans bulamadım.

Beşiktaş'ta iki maç üst üste 90 dakika oynadığım hiç olmadı. Daha sonra Diyarbakırspor ve Manisaspor'a kiralık gönderildim. Ümit Milli Takım'dan arkadaşlarım ise Fenerbahçe ve Galatasaray'a gitti. Büyük takımlarda kendilerini geliştirme imkânı buldular. Ben de Diyarbakırspor'da iyi performans sergiledim ama bu yeterli olmadı. Hem Rıza Çalımbay hem de Vicente del Bosque dönemlerinde takımla kamplara gidiyordum. Sonra Anadolu takımlarının başkanları beni arayıp "Seni bize verdiler" diye konuşmaya başladı. Bu da benim kafamı karıştırdı.

Yönetim beni takımda mı görmek istiyordu yoksa göndermek mi? Bir türlü emin olamıyordum. Bursaspor'a gitmeden önce çok ilginç olaylar yaşadım. Tigana bana özel idman programı verdi ve daha sonra bir yardım kampanyasına katılmak üzere Afrika'ya gitti. Hocamızın yokluğunda, ondan habersiz Bursaspor'a verildim. Bana tercihlerim hiç sorulmadı. Durumu özetlersek, futbolcu duygusal düşünmemeli. Bir yere transfer olurken, oynayabileceği, sıçrama yapabileceği takımı tercih etmeli. O dönem Galatasaray'a da gitme imkânım vardı. Fatih Hoca takımın başındaydı ve gençlere verdiği önem aşikârdı. Eğer bu transferi yapsaydım belki de şimdi çok farklı bir konumda olabilirdim."

ONEMLI BIRSEY ACIKLAMIS, TIGANANIN HABERI OLMADAN BENI SATTILAR..
BU YONETIMLE BUNU HER TD'E YAPTILAR...

Simdi Sinan keske fener veya Gs ye gitsem diye bir aciklama yapmis,
gitseydin, ordada birsey olmazdi senden, kazma gibi golleri kaciriyordun,
herkeste kendini Pele saniyor
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eren06

Bizimde en büyük hatamız seni almaktı hiç ısınamamıştım sana iyiki gittin

ilhan mansız_melis

evet bizim de en büyük hatamız seni almaktı keşke gelmeseydin kazma seni
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.