Ana Menü

Galatasaray 3 -1 Hacettepe..

Başlatan [KralKartal], Kasım 30, 2008, 19:42:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Turkcell Süper Lig'de 13. haftanın kapanış karşılaşmasında Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda Hacettepe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı devam ediyor.   STAT: Ali Sami Yen

HAKEMLER: Süleyman Abay, Alpaslan Dedeş, Kemal Yılmaz
GALATASARAY: Sanctis, Sabri, Meira Servet, Volkan, Kewell, Ayhan, Barış, Arda, Lincoln, Baros HACETTEPE: Recep, Ufuk, Orhan, Teli, Murat, Tozo, Serkan Atak, Kadir, Sandro, Olgay, Zoko
GOL: Sandro (33. dk)
SARI KART:

KIRMIZI KART: Tozo (36. dk)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

+18 !

Tolgaa

[KralKartal]

[KralKartal]

3-1

penaltidan BAROS

ve yine BAROS...

baros hat-trick yapti...

gol krali olur kesin

ZeMaHŞeR

Hacettepe 1-0 öne geçiyor ve 10 kişi kalıyor... Yenilmeside normal...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

wela

macta iki kirmizi kartii olduu !!!

ikinciside haksiz yere( iki sari kartan ama ilk sariyii yalnislikla verdii kisiyi karistirdi  :D )

carsi52

Yine çalıştılar iyice gese'ye !
Bölünür senin için uykular!

eren06

Penaltı verdi hakem umit de kollarını açtı ben ne yaptım diye komedi ya :D

BerkAy1903

Hacettep UEFA'ya gidiyor
A.A.   3 Aralık 2008 

Hacettepe Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, Galatasaray ile oynadıkları maçta kural hatası yapıldığını savunarak, maçın tekrarlanması gerektiğini söyledi.

Kalemci yaptığı açıklamada, karşılaşmada, oyun kurallarının 12. maddesinin 7. bendinde "2 ihtar alan oyuncu ihraç edilir" kuralının ihlal edildiğini savunarak, "Yapılan hatanın düzeltilmesi için öncelikle Futbol Federasyonu nezdinde gerekli başvuruları yaptık. Sonuç alamamamız durumunda uluslararası düzeyde girişimlerde bulunacağız, konuyu FIFA ve UEFA'ya kadar götüreceğiz" diye konuştu.

Karşılaşmada, yanlış futbolcuya kart gösterdiğini raporuna yansıtmayan maçın hakemi Süleyman Abay'a da tepki gösteren Turgay Kalemci, Süleyman Abay'ın, raporuna özgür iradesiyle doğruyu yazmasını beklediğini, ancak bütün Türkiye'nin gördüğü hatayı Süleyman Abay'ın raporuna yansıtmamasıyla hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

"Süleyman Abay hatayı raporuna yansıtmalıydı ve hakem hatası mı, kural hatası mı sonra da buna Futbol Federasyonu'nun yetkili kurulları karar vermeliydi" diyen Turgay Kalemci, Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Teli'ye verilen ilk sarı kartı yok sayan kararının doğru olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Süleyman Abay hatayı raporuna yansıtsaydı, Kurul'un maçla ilgili başka kararlar da vermesi gerekecekti. Abay'ın hatasını rapora yansıtmayacağını beklemiyordum. Hakemlerimizin iyi niyetinden hiçbir zaman şüphe etmedim. Bu davranışı hiçbir hakemimizden beklemediğim gibi, Süleyman Abay'dan da beklemezdim."

19o3

NoPasaran

GS çok kötü oynamıştı bu maç ben yorum yapmamışım şimdi yapayım..

Özellikle savunma hatlarında çok büyük sorunları var. GS ye gol atmak hiçte zor değil.

Ancak ileri çok rahat çıkamıyorsun çünkü baros kewell lincoln ve arda gibi çok önemli oyuncuları var..

Hacettepe biraz kendisine inansa idi bu maçtan puan alırlardı, bunun için çok net pozisyonlarda buldular ancak defans oyuncusunun saçma bir hatası yüzünden maç gitti..

10 kişi zaten ne kadar dayanırdı ayrı bir konu ama olsun..

10 kişi iken ve skor 1-1 ken karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda şok kızdım o zokomudur nedir .aptal herif..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

Maç tekrarlanır mı acaba çünkü kural hatası yapıldı sanırım
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Hayır tekrarlanmaz.

Kural hatasının olduğunu düşünmüyorum ben
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ilhan mansız_melis

abi bilmiyorum ben izlemedim maçı ama öyle diyordu herkes o yüzden öyle yazdım
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

Yanlışlıkla sarı kart muhabbetinin oldu

Ancak hakem orada söz söylendi ve sarı verildi diye çok rahat diyebilir :)

hikaye yani
Aşk bu Aşk !

volkanca.net