Ana Menü

Mehmet Topuz 15 milyon Euro!

Başlatan NoPasaran, Kasım 03, 2008, 18:31:19

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Kayserispor'un her Beşiktaş maçı öncesi transfer konuşması öne çıkıyor. Pazar günü oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesi her iki takımın yöneticileri yine Mehmet Topuz için masaya oturdu. Kayserispor yönetimi yıldız oyuncuları için 15 milyon avro istedi. Şartsız, koşulsuz, pazarlıksız fiyat veren Kayserispor yönetimi'nin 'parayı veren Topuz'u alır' dediği öğrenildi.

Başkan Yıldırım Demirören'in yıldız oyuncu için öne sürdüğü teklifleri geri çeviren Kayserispor yönetiminin istediği ücretti verdikleri takdirde Mehmet Topuz'un transferinin gerçekleşebileceğini ifade ettikleri öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaş yönetiminin bu transferden şimdilik vaz geçtikleri öğrenildi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, üç büyüklerin her defasında kapılarını çaldıklarını söyleyerek, "Mehmet Topuz için biri gidip, biri geliyor. Bizde yönetim olarak bir fiyat koyduk. 15 milyon Avro. Bu parayı kim verirse Mehmet Topuz'u o alır."dedi.

Mehmet Topuz ise kulübünün isteği doğrultusunda hareket edeceğini belirterek, "sözleşme uzattığım takımıma yanlış yapmam. Onar benim ağabeyim. Kulübüm ne derse o olur. Ancak her futbolcunun hayalinde mutlaka büyük takımlar yatar"dedi.

OHAAAAA
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

Demirören'in isteyipte alamadığı tek oyuncu...

Bizimki gider verir buna 15 milyon euro'yu...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

beckyZWICKY

15 milyon euro sanırım bi en azından 30 trilyon...

30 trilyona 3 tane topuz alınır. bayaa uçmuşlar.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Guti ORÇ.

bizim başkan gaza gelir verir bu parayı bu adama...

[KralKartal]

Topuz 15 milyon????

15 milyonu versem , En kral 3 adam alirim yahu...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Topuz'a 15 milyon Euro veren bi adam futboldan anlamıyordur zaten.
Bizim başkanda futboldan anlamadığına göre verir bu parayı.
Bölünür senin için uykular!

NoPasaran

Alıntı yapılan: carsi52 - Kasım 03, 2008, 19:58:23
Topuz'a 15 milyon Euro veren bi adam futboldan anlamıyordur zaten.
Bizim başkanda futboldan anlamadığına göre verir bu parayı.

:D

Süperdi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

+18 !

bende 25 milyon euroyum var mı veren :D biz satmıyoruz demenin kısa yolunu bulmus kayseri yönetimi..

carlito1903

Kaan konu hakkında en güzel yorumu yapmış, katılıyorum sana gülüm :)

Aslında biraz tok alıcı gibi davranabilsek Kayseri'de fiyat düşürmek zorunda kalır, bizimkiler her türlü alacağız mantığıyla davranıyorlar adamlarda arttırdıkça arttırıyorlar fiyatı...

husoeagle

asıl kayserispor tok satıcı
ayrıca şunuda söylemek gerekir ki Beşiktaş bu transfer politkiasıyla topuzu alamaz.
topuza başka bir takım 10 milyon euro veriyosa y.d 12 milyon euro verir bu bir gerçek ama yinede alamaz.
alması için ya büyük bi kısmını peşin vermesi gerekir yada çok kısa vadede ödemeyi bitirmesi gerekir.
bu dediğim durumda şu anda çok zor gibi görünüyo
tek bir yol var başkan yine cebinden alır ve koltuğa sağlam çivilerle çiviler kendini
bence topuz için buna gerek varmı tabiki de yok

ilhan mansız_melis

mutlaka büyük takımlar yatar

demek ki istiyor ama Topuz bu paraya değmez
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Alp Erdem

bu adama 15 milyon euro veren enayidir.biz 20 euro veriyoz gelsin bize :D

MeLo

Bizim Başkan Devre Arasında Seriç,Gökhan Zan,Ali Tandoğan + 5 Milyon Euro verir kesin :)
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

husoeagle

mehmet topuz şu anda kayseride yıllık 2 milyon euro ya oynuyo
gelmesi için takımından ziyade topuza en az onun kadar para vermemiz gerekir