Ana Menü

Tokatspor'un biletleri ateş pahası

Başlatan CR7, Ekim 31, 2008, 23:13:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Tokatspor'un biletleri ateş pahası     

Fortis Türkiye Kupası'nda sahasında Eskişehir ve Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Tokatspor'da karşılaşmaların bileleri el yakıyor.
Alınan karara göre, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçına tek bilet uygulaması yapıldı. Açık tribün iki maç için 100 YTL kapalı ise 200 YTL olarak belirlendi.

Tokatspor Yönetimi Vali Akyel'i ziyaretlerinin ardından İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdür Aydın da oğlu ve koruması için Tokatspor'a destek anlamında bilet alarak, "Bu kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum. Bir kişi için 100 YTL'ye bilet almak hiçbir şey ama bu rakamlar üst üste toplandıktan sonra ortaya çıkacak rakam önemli olacak. Böyle bir takım oluşturmak için ciddi kaynaklara ihtiyaç var. Tokatspor taraftarını bilet alarak takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Tüm emniyet mensubu arkadaşlarımızda görevli olanlar dışında Fenerbahçe maçını izlemek istiyorlarsa bilet alarak sahaya girecek" diye konuştu.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Guti ORÇ.

Alıntı YapBir kişi için 100 YTL'ye bilet almak hiçbir şey

hiçbir şey mi?? :o :o bunlar delirmiş olmalı tüm halkı kendileri gibi kazanıyor sanıyorlar...

[KralKartal]

10 YTL ile karistirmis olmasi gerek, hicbirseymis?

insanlar 100 YTL icin ne hallere giriyor yahu,
insaf biraz
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

BerkAy1903

Geçen sene 3.ligde olan bir takımın bu seneki bilet fiyatı 100 ytl..

gülünç bi durum..
19o3

ilhan mansız_melis

yuh be o ne öyle  adamlar kaçıncı ligdeler bilmiyorum ama 100 lira çok be
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

oha ayıptır ya tokat halkının geliri neki 100 ytl maça verecek
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ZeMaHŞeR

2. lig 4. grupta ilk sırada... Bank asya için mücadele ediyor... adamlara para lazım... Biletleri ateş pahası etmişler..
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carlito1903

Fiyatlar yüksek ama yine de dolar stad...

lejyonerhy

100 ytl dediğin 2 günlük hamallık parası delirdi heralde bu adam.Zaten kriz vurmuş milleti manyak manyak konuşuyor.O stada gidilceğini pek zannetmiyorum.

ist.hatirasi/3-4

Hangi ülkede nerede yaşadığını öğrenmek gerekir o insanın 100-200 ytl anadoluda istanbulda olacağı kadar kolay harcanmaz.fırsatçılıktır.sanırım istanbulda yaşıyorlar.

200 ytl vermenin mantığı nedir? fenerbahce ile basabas bir futbol mu oynayacak.
YÖNETİM İSTİFA !!!

carsi52

Gitmem izlemem kardeşim bu maçı.
Ayıptır günahtır.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

bende izlemem neden veriyimki 100 ytl..