Ana Menü

Wolfsburg Kleberson'a geliyor!

Başlatan carsiköln, Ocak 18, 2007, 10:31:16

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsiköln

Wolfsburg Kleberson'a geliyor!

Trabzonspor'dan Marcelinho'yu adeta jet hızıyla transfer eden Almanya'nın iddialı kulübü Wolfsburg, şimdi de Beşiktaşlı Kleberson'un peşinde. Kartal'ın Brezilyalı futbolcu için 4 milyon euro isteyeceği, bu ücrette en fazla milyon euro indirim yapabileceği belirtildi+

Kleberson yolcu

Trabzonspor'dan Marcelinho'yu alan Wolfsburg'un Beşiktaş'ın sambacısının peşinde olduğu iddia edildi.

Gözden düştü
Beşiktaş'ta bekleneni bir türlü veremeyen ve teknik direktör Tigana'nın desteğini de kaybeden Kleberson'un Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg yolunda olduğu öğrenildi. Trabzonsporlu Marcelinho'yu kadrosuna kattıktan sonra Kartal'ın sambacısını takibe alan Alman ekibinin, Brezilyalı yıldız konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı.

3 milyon euro
Yunan Ligi'nin iki köklü kulübü; Panathinaikos ve Olympiakos'un da istediği Kleberson'un büyük ihtimalle Wolfsburg'a gideceği bildirildi. 3.5 milyon euro'ya alınan sambacıyı fazla zarar etmeden göndermek isteyen siyah-beyazlı yönetimin pazarlığa 4 milyon euro'dan başlayıp, 1 milyon euro'luk indirimle 3 milyon euro'ya "Evet" diyeceği belirtildi..

giderse gerckten bir yildiz elimizden gidecek, ama gitmessede olmaz, keske gercek futbolunu gösterebilseydin be klebi, güle güle
Inadina Beşiktaş

emir_carsi

valla güle güle diyorum başka birşey demiyorum...

levent1903

Bizde gercekten top oynamadi bu adam ve giderse iki taraf icin de iyi olur.
Güle güle klebi, bize de yeni ve saglam bir stopper.
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Unforgiven

Ben gitmesini istemem, giderse bu adamı ararız gibime geliyor serdar felan olucak iş değil.
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

Yok be kardes ne diyosun sen Besiktasın ilk yarıdaki en iyi oyuncusu Serdar ve sonuna kadar Besiktasta kalmasından yanayım Serdar'ın. Ama Kleberson hic eskisi gibi degil gitsinde kurtulalım..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

Hiç alişamadım serdara ben hiçte gözüm tutmuyor asla kleberson yerını doldurcak bir adam değil bana kalırsa onun yerıne koray fahri çok daha iyi olablir yada GİUNTİ ayarında bir defansif orta saha
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Timurlenk

kardeş sen nerden gördün bunu.alman gazetelerinde yalan haber pek olmuyor bildiğime göre