Ana Menü

Galatasaray ve Trabzonspor Appiah için çarpışıyor

Başlatan NoPasaran, Ekim 09, 2008, 01:03:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

G.Saray ve Trabzon, F.Bahçe'den olaylı şekilde ayrılan Ganalı'ya talip oldu  F.BAHÇE'DE sakatlığı problem olan ve dosyası FIFA'ya kadar taşınan Stephan Appiah konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. "Futbola devam ederse hayati tehlike ile karşı karşıya kalır" denilen ancak İtalya'da çeşitli sağlık kontrollerinden geçip bir daha İstanbul'a dönmeyen Ganalı oyuncu F.Bahçe ile FIFA'lık olmuştu. "Sağlığımla oynadılar. Bana hiç yardımcı olmadılar" diyerek yanlış tedavi ve sakat olmasına rağmen oynatılmasından yakınarak F.Bahçe Kulübü'nü suçlayan ve FIFA'ya giden Appiah, Portekiz'in Benfica takımıyla idmanlara çıkıyordu. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Gana Milli Takımı'nın da formasını giydi. Son sağlık kontrollerinde oldukça iyi olduğu ortaya çıkan ve sağlam raporunu eline alan Appiah kendine takım aramaya başladı.
Vatan Gazetesi'nin haberine göre; BENFİCA başta olmak üzere Juventus ve Serie A'dan bir kaç takımla görüşme yaptı. Ancak sarı-lacivertlilerden aldığı 2.2 milyon Euro'luk teklife ulaşamadı. Bunun üzerine rotasını yeniden Türkiye'ye çevirdi ama bu defa yön F.Bahçe değil ezeli rakip G.Saray ve Trabzonspor oldu. Önümüzdeki günlerde menajeri İstanbul'a gelecek ve G.Saray ile Trabzon yönetimiyle gizlice masaya oturacak.

İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ
İKİ kulübün davetiyle İstanbul'a gelecek olan yıldız oyuncunun menajeriyle kıyasıya bir pazarlık yaşanması bekleniyor. F.Bahçe'den olaylı ayrılan Appiah cuzi bir rakama serbest kalacak. F.Bahçe yönetimiyle sorun yaşayan ancak taraftarı sevdiğini söyleyen Appiah'ın menajerine, "Ben F.Bahçe taraftarını seviyorum. Onlara aşığım. Ancak bu dakikadan sonra ne onlar beni ister, ne de ben Fener'e giderim. G.Saray ve Trabzon'la görüşmeleri yap ve beni bilgilendir" dediği öğrenildi. Ganalı'da bu gelişmeler yaşanırken F.Bahçeli yöneticilerin bu görüşmeler sonrası nasıl bir tavır takınacağı merak konusu. Özellikle son yaşananların ardından taraftarın hedefi haline gelen yönetimin olası bir transfer sonrasında camiadan büyük tepki alması bekleniyor.
F.BAHÇE'NİN özellikle orta sahada yani Appiah'ın mevkisinde sorun yaşaması ve Aurelio'nun da ayrılığının ardından bu sorunu çözememesi zaten büyük eleştiri alıyordu. Bu durumun ardından önümüzdeki haftalarda Appiah olayının da can sıkacağı aşikar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Ne olur biz alsak şu adamı ya...

Yapacağımız en akıllıca transfer olur...

NoPasaran

Trabzonda yanal
GS de sezgin

işini çok iyi bilen adamlar

Direk görüyorlar bu durumları :)

Appiah çok üst düzey bir ön libero bu konuda hiç şüphe yok..

Ancak alınmasın Beşiktaşlıların yüreğine iner sonra :)

Fenerbahçeli diye tepki çeker :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Appiah transferine karşı çıkacak taraftarın aklından şüphe ederim...

CR7

bence de sakat değilse eğer yani durmadan sakatlanmayacaksa kesinlikle alınmalı
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

G.saray aLırsa uçar.
Trabzon aLırsada uçar diyebiLceğimiz bir transfer.

Çok iyi iş başarırLar kim aLırsa.
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Since 1903

carlito1903

keskinli

elimizde yabanci fazlaligi varken almamiz imkansiz
ayrica ne sagligi ne durumda?ne zamandir top oynamiyor?
eski appiahyi kimse tartismaz ama eski haline dönebilirmi?
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Appiah dana gibi adam. :)
Güçlü yani. Mutlaka toparlar.

En azından antremanlara çağırılıp devre arasına kadar antreman programı uygulanabilir.
Sonra imza attırılır veya attırılmaz, duruma göre..
edit

Kralkartal21

Alıntı yapılan: carlito1903 - Ekim 09, 2008, 01:13:29
Appiah transferine karşı çıkacak taraftarın aklından şüphe ederim...

aynen..

Bu adam bize gelse çok iyi olur.. APPİAH
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Appiah dün Gana'nın 2010 Dünya Kupası elemelerinde oynadığı maçta takımın başında Kaptan olarak oynadı...

Şimdiden alıp devre arasında kadar hazırlamak lazım bu adamı, ligin ikinci yarısında tam anlamıyla hazır olur ve bize büyük katkı yapar...

Umarım alırız...

Guti ORÇ.

Trabzon ve Gs çarpışıyor peki ön liberoda sorun yaşayan Beşiktaş nerde...

cisse yi yollayıp bu adamı alsak fena mı olur...

NoPasaran

Alıntı yapılan: -OrCuN- - Ekim 12, 2008, 22:59:07
cisse yi yollayıp bu adamı alsak fena mı olur...

Fena olmaz

Şampiyon olursun :)

Appaih inanılmaz şut atan bir adam..

Böyle bir adam Delgado gibi yetenekleri oyuncuların boş kalmasınada ço sebep okluyor..

İstersen tutma appiahı..

direk vurur :)

Cisse yada ne bileyim Aurelio tarzı oyuncular çok fazla kaleye vurmayan ön liberolar..

Rakipler için korku salmakta önemli..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net