Ana Menü

Gökhan Gönülü küstürmüşler

Başlatan NoPasaran, Ekim 04, 2008, 10:35:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

F.Bahçe'de düşüş yaşayan Gökhan'ın "Lamborghini aldım, borcum var, sözleşmemi uzatalım, ek para verin" dediği Yıldırım'ın "Bize mi sordun borçlandın?" demesi, genç yıldızı küstürdü
Vatan gazetesinin haberine göre; F.Bahçe'de son günlerde alınan kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Luis Aragones ile başkan Aziz Yıldırım, eleştiri oklarının hedefi haline gelmiş durumda. Ancak taraftarın büyük işler beklediği bir futbolcunun 'hayâl kırıklığı' yaratması ise en büyük üzüntü konusu. Bu isim ise Gökhan Gönül... Geçen sezonun en gözde ismi olan hatta birçok Avrupa ekibinin transfer listesine giren Gökhan'ın bu sezon yaşadığı 'büyük düşüş'ün arkasındaki sır perdesi aralanmaya başladı. İşte Gökhan'ın yaşadığı performans düşüklüğünün nedeni:
'ÖNCE BANA GELİN!'
KANARYA'DA 1 milyon YTL'ye oynayan G.Gönül, hesapsız harcamaları sonrası maddi sorun yaşamaya başladı ve darboğaza düştü. Önce kendine bir ev, ardından 190 bin Euro'ya Lamborghini marka araba aldı. Ev ve arabanın parasını ödemekte zorlanınca "Ne sorununuz olursa olsun bize gelin" diyen başkan Aziz Yıldırım'ın kapısını çaldı. Genç yıldız "Başkanım ev ve araba alıp, borçlandım. Ödeme zorluğu çekiyorum ve kendimi maçlara veremiyorum. Gelin sözleşmemi uzatalım, uzun yıllar F.Bahçe'de kalayım. Bana biraz zam ve ödeme yapın. Borçtan kurtulayım" diye konuştu
GİTMEK İSTİYOR
BU sözlere çok sinirlenen Aziz Yıldırım "Sen 260 bin Euro'luk araba alırken bana mı sordun? Ev alırken bize mi danıştın? Şimdi bana gelip para istiyorsun. Böyle bir şey olamaz. Sen sahada işini yap" diye tersler. Lamborghini'nin vergisini bile ödeyemediği için geçici plakayla kullanan, kredi kartları şişen, ödemelerde zorlanan Gökhan'ın borçlarını kapatamayınca, aklını tam olarak sahaya veremediği ve bu nedenle kötü futbol oynadığı öğrenildi. Bu kırgınlık sonrası Gökhan'ın, 2010'da bitecek sözleşmesi sonrası F.Bahçe'den ayrılıp, Avrupa'dan gelen tekliflere bakacağı ve kalmak istemediği öğrenildi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

gıtmek ıstemesı sacma geldıde
azıze haklı sonucta ona mı sordu araba alırken
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Guti ORÇ.

azize haklı bu konuda çünkü gökhanın ayağını yorganına göre uzatması gerekir

bir anda alırsan evi arabayı borçlanırsın..

carlito1903

Ne top oynuyordu ya geçen sene Gökhan, bu sene hiç yok ortalarda...

Böyle devam :)

TurkishTank

senede bir milyon alan bi oyuncu ev ve arabayi cok kolay kolay oduyebilmesi lazim... banka borcu dedigin bir senelik borc degilki, uzun vadeli bi borc olur...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

BerkAy1903

Benim Kuzenin Kankisiydi Bu Gökhan Gönül Oftaşta Oynarken..

Böyle Devam ;)
19o3

ilhan mansız_melis

Geçen sene ne top oynadı ya ama bu sezon böyle devam
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

F.Bahçe'de bu sezon düşük performans gösterdiği yönünde eleştiriler toplayan genç oyuncu Gökhan Gönül kendisi hakkında Vatan gazetesinde bugün çıkan Feridun Niğdelioğlu imzalı haberi sert bir dille yalanladı.
Haberde Gökhan Gönül'ün araba tutkusu ve Aziz Yıldırım ile sözleşme konusunda yaşadığı tartışmalı görüşme iddia edilmişti. İşte Gökhan Gönül'ün gokhangonul77.com sitesindeki resmi açıklaması;

"Vatan Gazetesi'nin 4 Ekim 2008 tarihli internet sitesi ve gazetesinde haber olarak servis edilen ve "Bize mi sordun Gökhan" başlıklı, haber içeriği olarakda, "Gökhan: Lamborghini aldım, borcum var, sözleşmemi uzatalım, ek para verin' deyince Aziz Yıldırım patladı" konulu baştan aşağı yalan, uydurma ve Fenerbahçemizin şu olumsuz durumlarında nasıl daha fazla olumsuz havayı sürdürebiliriz mantığı ile hareket edildiğine inandığım haber yayınlanmıştır.

Böyle bir diyalog geçmemiştir. Haber içeriğinde de görüleceği üzerine farklı miktarlar sarfedilerek haberin anlam değerini ve yorumlarını spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

İsmim üzerinden, kulübümün durumu gözönüne alındığında, haberin amacının anlaşıldığını düşünüyor ve bu haberi yapan şahsiyetin bu diyalogların geçtiğini ispat etmeye davet ediyorum. İspat etmediği takdirde haklarımı hukuki yoldan arayacağımı, hem bu sahsiyet, hem de bu yazıyı gazete ve internet sitelerinde yayınlayan kurum hakkında davacı olacağımı Türk Spor Kamuoyuna saygı ile duyururum.

Gökhan Gönül
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

NoPasaran

niye herkes aynı şeyi yazmış

böyle devam :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CR7

ben de aynı şeyi yazıyim

böyle devam!
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

+18 !