Ana Menü

3-4-5-6 Ekim (Murcielago)

Başlatan Murcielago, Ekim 03, 2008, 20:46:36

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murcielago

Arkadaşlar hepinize tekrardan merhabalar. Bu hafta sonuda tahminlerimle sizin yanınızdayım. Şampiyonlar liğinde ki tek maç şanssızlığımızı saymazsak başarılı bir haftaydı bizim için.
Bu hafta bir çok maçın içinden eleyerek seçtiğim ve üzerinde çok çalıştığım maçları sizlere önermek istiyorum. İnşallah faydalı olabailirim. Hepinize bol şans diliyorum şimdiden.

126- Boulogne – Chateauroux = Fransa 2.liğine beklenmedik şekilde fırtına gibi giriş yapan Boulogne takımı performansı ile parmak ısırtıyor. Oynadığı 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik alan üstelik evindeki 3 maçınıda gol yemeden kazanan Boulogne takımı, istikrarsız ve deplasmanda kayıp olan Chateauroux takımı önünde galibiyete çok yakın. Yalnız bir şeyi söylemeden edemeyeceğim iddaa nın bu maça bu kadar oran vermesi beni çok şaşırttı? Ufak bir dipnot. Fakat 1,65 bir oranla bu performanstaki bir takıma oynamazsak yazık olur her şeye rağmen inadına Boulogne diyorum.
TAHMİN: 1 ---------------- ORAN :1,65

153- Birmingham - Queens P.R.= Geçen sene Premier liğde umduğunu bulamayan Birmingham Championship'e çok iyi başladı ve şuan bulunduğu sıra ilede bunu bize ispatlıyor. QPR takımı ise liğe çok iyi başlamasına rağmen son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşıyor liğin tartışmasız en iyi takımlarından biri olan Birmingham ev sahibi olmanın avantajı ile rakibini yenecektir.
TAHMİN: 1 --------------- ORAN :1,65

213- Wigan – Middlesbrough = Geçen hafta evinde sezona flaş transferlerle giren M.City'yi mağlup eden inişli çıkışlı bir grafik çizen Wigan , formsuz ve bu sene geçen seneki performansından uzak bir görüntü çizen oyununu beğenmediğim M'Boro karşısında bence kazanmasını bilecektir. Wigan genelde beni yanıltır ama bu sefer onlara güveniyorum.
TAHMİN: 1 ------------- ORAN: 1,85

351- Lille – Valenciennes = Son 4 haftada eski günlerine dönüş sinyalleri veren ve son hafta Monaco 'yu deplasmanda 2-0 gibi net bir skorla deviren Lille bu liğde kendini daha üst sıralarda görmek istiyorsa bu maçı almaktan başka çaresi yok.
TAHMİN: 1 ----------------- ORAN: 1,40

564- Bodo/Glimt – Valerenga = UEFA kupasına katılma şansı kovalayan ve Norveç liğinde 4. sırada buluna Bodo evinde oynadığı 11 maçın 8'ini kazandı 3'ünde ise berabere kaldı.Son maçlardaki formu da gayet iyi. Valerenga ise geçmiş senelerdeki performansından çok çok uzakta ve kesinlikle hiçbir iddiası yok.UEFA aşkına Bodo bu maçı kazanmalı kazanacaktırda.
TAHMİN: 1 ----------------- ORAN : 1,80

BANKO KUPONUM

126-1 ------- 1,65
153-1 ------- 1,65
213-1 ------- 1,85
351-1 ------- 1,40
564-1 ------- 1,80

Toplam Oran =  12,69 ytl

eRe

bu hafta ılkkez baskasının yaptıgı benım uzerınde calısmadıgım bır kupona oynayacagım
ınsallah tutar
tesekkurler sımdıden
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Murcielago

Arkadaşlar Ssizlere risk taşıdığını düşündüğüm ama değerlendirmenizi istediğim bazı güzel maçlarım olacak bunlarıda sizlerle paylaşmak isterim.

154- Boluspor - Kardemir Karabük= Teknik direktörü istifa ettikten sonra yardımcı antrenörle yoluna dewam eden ve sakatlıklarla boğuşan karabük karşısında Bolu istenilen galibiyeti almaya yakın. ORAN : 1,65

161- Orduspor - Altay                                     = Altay ne kadar iyi bir takım olursa olsun Ordu evinde hiç yabana atılacak takım değil. Ordunun galibiyetini denemenizde fayda var.... ORAN : 2,15

165- Bayer Leverkusen - Hertha Berlin                                     = Her ne olursa olsun bu maç 1,40 lık bir maç değil Hertha yabana atılacak bir takım değil. Bu maça dikkat derim.

454 - Juventus - Palermo                                     = Juve bence kaldığı yerden devam edecek alt seçneğini değerlendirin. ORAN :1,70

451 - Atalanta - Sampdoria                                     = Bu maçtan da fazla gol sesi çıkması beklemek yanlış olur. ORAN :1,40

424 - Kartalspor - Adanaspor = Kartal bu zorlu maçta ev sahibi olmanın avantajı ile bir adım önde. ORAN: 1,90

551- Mallorca - Sporting Gijon                                     = Acaba hangi maçta ilk puanını alcak ve sürpriz yapacak diye beklediğimiz S.Gijon takımı bu maçtan önce bu ışığı bana vermedi. Ama yinde her an bir bomba gelebilir. Bu maçta ev sahibi favori. ORAN: 1,45

633- Cercle Brugge - Standard Liège                                     = Liege çıkışını ve liderliğini sürdürmek için bu maçı alacaktır. ORAN: 1,80

533- St Etienne - Monaco                                     = Bu maçta buram buram beraberlik kokuyor değerlendirin derim. ORAN: 3,00

635- Sporting Lisbon - Porto                                     = Son maçlarda rakibine ezici bir üstünlük kuran Lisbon galibiyete yakın ama rakip yine de Porto....ORAN:2,30

noumAyberk

Yarım saate kada kendim maç bakıcam sizin maçlarla beraber karışık bir şey yapmak istiyorum maç yazsam yorumlayabiliyormusunuz?

Murcielago

Alıntı yapılan: eRe - Ekim 03, 2008, 20:48:08
bu hafta ılkkez baskasının yaptıgı benım uzerınde calısmadıgım bır kupona oynayacagım
ınsallah tutar
tesekkurler sımdıden

Rica ederim inşallah tutar bende oynadım çünkü.

Ayrıca şunu belirtmek isterim içinize sinmeyen maça asla oynamayın!!! Bizim burada yaptığımız öneriler ve bilgiler vererek, sizlerinde bundan faydalanmanız ama benim önerdiğim bir maç hakkında sizin görüşünüz tam aksi yönündeyse o maça oynamayın maçın sonucuna göre pişmanlık duygusu içine girmenizi asla istemem...

Murcielago

Alıntı yapılan: noumAyberk - Ekim 03, 2008, 21:37:06
Yarım saate kada kendim maç bakıcam sizin maçlarla beraber karışık bir şey yapmak istiyorum maç yazsam yorumlayabiliyormusunuz?

Elimden geldiği kadar yardımcı olurum ama kuponunda tuttuğun takımdan asla vazgeçme sonuçta senin şansın. ;) ;)

carsi52

Ordu maçını oynayın arkadaşLar bende ordu aLır diyorum en kötü beraberLik.
Bölünür senin için uykular!

noumAyberk

Tek tuttuğum takım Beşiktaş öyle avrupada takımım falan yoktur Beşiktaşada oynamam 1.10 oranı var :)

Murcielago

Alıntı yapılan: noumAyberk - Ekim 03, 2008, 21:45:29
Tek tuttuğum takım Beşiktaş öyle avrupada takımım falan yoktur Beşiktaşada oynamam 1.10 oranı var :)

:D demek istediğim her proğram için geçerli... bir takımı rakibi karşısında çok tutuyor olabilirsin buda mutlaka vardır...bunu demek istemiştim. ;)

noumAyberk

BerkAy1903

Chateauroux 4 Lira Oranla Süpriz Yapcak..

Altay Kaybetmez..

Bol Şans ;)
19o3

noumAyberk

Boulogne gol yedi
Oynamamama rağmen üzüldüm :)

Murcielago

Alıntı yapılan: noumAyberk - Ekim 03, 2008, 21:51:58
Boulogne gol yedi
Oynamamama rağmen üzüldüm :)

risk olduğunu söyledim...ama bu orana bu takım yazlmazsa ayıp olur bekleyelim 90 dakikayı.

Murcielago

Alıntı yapılan: noumAyberk - Ekim 03, 2008, 21:48:47
Bursaspor-gs 10ç gibimi :)

bence sürpriz bir kupon yapacaksan direk 1 vermen daha doğru olur.

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)