Ana Menü

Fenerbahçe-Kayserispor

Başlatan carsi52, Ekim 02, 2008, 13:57:21

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Bu kadar kötü günlerde valla Allah başımızdan feneri eksik etmesin.. mutlu oldum ya.. :)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

beckyZWICKY

tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Non Mollare Mai

Fenerbahçe ne kadar kötü bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kayseri elindeki en büyük deplasman silahı olan Aghahowa'yı mükemmel kullandı ve 3 gol atarak Kayseri'nin 3 puan almasını sağladı.

Gerçekten Aragones'in halini gördüm acıdım..
Fenerbahçe'nin ise sahada o halini görürken mutluluktan uçuyordum.. :)

Fener'den cacık olmaz, eğer Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon maçlarından toplam 16 puan çıkarırlarsa belki, aksi takdirde şampiyonluğa havlu attılar.
edit

+18 !

cok süperdi dün aksam ya foruma giremedim burdaki gırgırı kacırdım ama ben dedelerimle gırgır geciyordum allah basımızdan feneri eksik etmesin ;D

carlito1903

Maçı izledim fener hiç bişey oynamadı, yan hakem ilk yarıda Kayseri'nin ofsayt olmayan çok net iki atağını kesmeseydi maç daha ilk yarıda 3  4 olurdu rahatlıkla...

Bu puan kayıplarını iyi değerlendirmek lazım..

robinho

Yalnız fbli arkadaşlar bizle 4-1 4-1 diye dalga geçiyodu .. Onlarınki 1-4 daha acı sanırım.. Hemde Kayseriden..Kayseri yabana atılacak bi takım değil ama kadıköyde fenere 4 tane çakmakta fenerlilere çok acı verdi sanırım .. Ih Ih Gayseri

Kralkartal21

Okulda kimse 4-1 'i sormadı fenerlilerden .. neden acaba   :allaalla

:)
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BerkAy1903

19o3

ist.hatirasi/3-4

agahowa süper taklalar attı onedi be:S
YÖNETİM İSTİFA !!!

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

Alıntı yapılan: Non Mollare Mai - Ekim 06, 2008, 02:07:43
Fenerbahçe ne kadar kötü bir takım olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kayseri elindeki en büyük deplasman silahı olan Aghahowa'yı mükemmel kullandı ve 3 gol atarak Kayseri'nin 3 puan almasını sağladı.

Gerçekten Aragones'in halini gördüm acıdım..
Fenerbahçe'nin ise sahada o halini görürken mutluluktan uçuyordum.. :)

Fener'den cacık olmaz, eğer Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon maçlarından toplam 16 puan çıkarırlarsa belki, aksi takdirde şampiyonluğa havlu attılar.

tum yazacakalrımı yazmışsın bana sadece alıntı yapmak kaldı anıl

bence fener artık havlu attı 6.haftadan 10 puan geriye düştüler ve daha derbi oynamadan
altın kapılarımız kan oldu tayfun

BjKcArsi54

ulan kaç yıldır menejer oynuyom hepte alırdım bu aghahowayı takımıma shaktardan   gercektede süper oynuyo keşke beşiktaş alsa diyordum kac yıldır kayseri aldı cok iyi iş yaptıklarınıda gördüler bu adam 10 numara...

MeLo

Zavallı fener,beter ol beter !
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...