Ana Menü

3.Lig'ten Premier Lig'e Transfer Olan Türk

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 27, 2008, 14:45:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Portekiz 3. Ligi'nde mücadele eden Fexslen FC takımının genç Türk oyuncusu Uğur Çallı, İngiltere Premier Ligi'nin köklü ekiplerinden Everton'a transfer oldu.

1991 doğumlu ve Belçika'nın kendi yaş grubundaki milli takımlarında da forma giyen forvet oyuncusu, bir süredir Everton kulübünün merceği altındaydı. Gösterdiği başarılı performans sayesinde inanılmaz bir yükselişle Portekiz 3. Ligi'nden İngiltere Premier Lig'e transfer olan Uğur'un menajeri Kubilay Taşçı da bu transferin çok ciddi bir önem taşıdığını belirtti.

MARATON.COM.TR'ye konuşan Kubilay Taşçı, "İngilizlerin genç futbolculara olan ilgisi malum. Uğur da yetenekleri sayesinde buralara kadar geldi. Yükselişi bundan sonra da devam edecektir. Hayırlı olsun." şeklinde görüş belirti.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: ALP KOPARAL
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

hellfire

keskinli

sans degil beceri desek daha dogru olur
iyi olmasa gidemezdi bi yere
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eRe

portekızdekıler gorememısmı de gıdıp ıngılteredekıler gormus 3.lıgten
portekızlıler ıcın cok acı olmalı
ayrıca kac yasında kı
boyle bır transfer ıcın 18 yasından kucuk olması gerekır bu oyuncunun bana gore
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

19o3

carlito1903

Bu çocuğu ilk milli maçta oynatmak lazım, ilerde kötü çıksa  bile bişey kaybetmeyiz sonuçta...