Ana Menü

Tribünler yasta !..

Başlatan ZeMaHŞeR, Eylül 27, 2008, 13:11:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Acınız acımızdır bütün galatasaraylıların ve ailesinin başı sağolsun
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Alp Erdem

allah rahmet eylesin...  başta gsliler olmak üzere tüm spor camiasının başı sağolsun

Non Mollare Mai

Çok üzüldüm gerçekten.
Tribünlerin başı sağolsun.
Nasıl zor günümüzde yanımızda oldularsa, bizde onların yanında olmalıyız.
Allah sabır versin hepsine.
Mekanı cennet olsun..
edit

keskinli

Allah rahmet eylesin
futbolun ne kadar önemsiz oldugunu anliyoruz böyle durumlarda
geride kalanlara sabir versin yaradan
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

carsi52

Tüm gaLatasaray camiasının başı sağoLsun.
Acınız acımızdır.
Bölünür senin için uykular!

+18 !

acınız acımızdır.. Başımız saolsun..

NoPasaran

Çok üzücü..

Allah rahmet eylesin

Tribünlerdeki uğursuzluk nedir anlamıyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Guti ORÇ.

Allah rahmet eylesin... acınız acımızdır..

Mattech

Hepimizin başı Sagolsun Çünkü GSli Alparslan Fbli Sefa ve Bursalı SAD Eskiden beşiktaş Tirübünlerindeydi.. HErkesin başı agolsun..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

saldır beşiktaş

Alıntı YapAh be Optik!

Taraftarlık aleminin renkli simasıydı Optik Mehmet... Beşiktaş Tribünlerinin Optik Başkanıydı...
Güzel insandı... İyi arkadaştı... Çok kaliteli ve muhterem bir anne babaya sahipti.

Hani tribün liderlerini aşağılamak için "Ne olacak işte, amigo..." derler ya, halt etmişler.

Üniversite mezunuydu O! Öyle böyle değil aslanlar gibi de Edebiyat öğretmeniydi... Ama siyah beyaz sevdası O'na mesleğini yaptırmadı. Zira uzak kalamıyordu Beşiktaş'tan...
Öyle aşıktı işte!

Maalesef bir Temmuz günü ve henüz 38 yaşında kalp krizinden kaybettik kardeşimizi...

Gerçi farklı renklere gönül vermiştik belki ama eski tribüncülerin alayı çok iyi tanırdı birbirlerini.
Zaten çoğumuz adeta beraber büyümüştük.

Rahmetlinin cenazesinde farklı renkler vardı... Ve elbette kalabalık bir ultrAslan topluluğu oradaydı. Hatta mezarlığa kadar cenaze arabasının arkasından yürüdüler, Beşiktaşlı arkadaşlarımızla beraber.

Bizim gençlerden bazıları mezarlıktan ayrılırken şunları söylediler: "Abi, eskiler ne kadar da birbirini severmiş meğer... Ve hepiniz birbirinizi çok yakından tanıyorsunuz. Belki zamanında çarpıştınız ama anlaşılan o ki, o tip muhabbetler maçta kalıyormuş... Biz bunu gördük ve bu dostluğa burada canlı canlı şahit olduk."

Bu sözleri onlara söyleten belki de, mezarın başından dualar ederek en son kalkanlardan birinin
ultrAslan lideri Sebahattin Şirin olmasıydı.

Rahmetli Optik Başkan "Çok sevdik be abi!" derdi Beşiktaş'ı için...

Biz de seni çok sevdik be Optik...

Mekanın Cennet olsun!

Alpaslan Dikmen
(12.Adam - 01.08.2007)
Rahmetlinin Optik başkan için yazdığı yazı
Forzadan Alıntıdır

ZeMaHŞeR

alparslan abi optik başkan'a kavuşacaksın...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

KeePSaKe

Since 1903

BJK_Kübra

Elbet Bir Gün Toprak Olup Gideceğiz, BEŞİKTAŞLI Doğduk BEŞİKTAŞLI Öleceğiz...

www.bbskd.org

Cem Goren

acıları acımızdır
tüm galatasaraylı kardeşlerimin ve ultraslanın başı sağolsun
türkiyede tribün anlayışını paylaşan herkesin başı sağolsun
altın kapılarımız kan oldu tayfun