Ana Menü

Tokatspor'un 3 Büyük Hayali

Başlatan BerkAy1903, Eylül 25, 2008, 17:40:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Tokatspor'un 3 büyük hayali 

Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe karşılaşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u uzatmalarda 2-1 yenerek gruplara kalan Tokatspor'un en büyük hayali Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş ile Tokat'ta oynamak.   Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynan karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Tokatspor kafilesi kente döndü. Tokatspor Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'nde ayağının tozu ile jenerasyon idmanına çıkan bordo-beyazlı ekipte moral en üst seviyedeydi. Tokatspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, Tokatspor'un geçmiş tarihlerde Süper Lig takımlarıyla çok maç yaptığını ama çok iyi oynamasına rağmen böyle bir ivme yakalayamadığını ve bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi.
Altunsoy, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u eleyerek gruplara kaldıklarını ifade ederek, "Sezon başında kendimize iki hedef belirlemiştik. Birisi lig, diğeri Fortis Türkiye Kupası. Bunun içinde kadromuzu geniş tutmaya çalıştık. Maça gelerek bizlere destek veren taraftarlarımıza yürekten candan teşekkürlerimizi gönderiyorum. Tribünlerde Tokatlıyı çok iyi temsil ettiler. Futbolcularımız buradan aldığı sinerji ile sahanın içerisinde inanılmaz mücadele gösterdiler. Tokatspor'un iyi bir kadrosu var. Yapamayacağımız ve başaramayacağımız bir şeyin olmadığına inanıyorum" dedi.   

BÜYÜK KULÜPLER TOKAT'A BEKLENİYOR

Fortis Türkiye Kupası'nda yer alacak 4 grubun seri başlarında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Sivasspor takımlarının olacağını ifade eden Altunsoy, "Bu takımlarından biri ile tek devreli lig usulü ile Tokatspor mutlaka oynayacak. Bizim beklentimiz bu takımlarından birinin ilimize gelmesi. Tokat seyircisinin önünde maça çıkarak kazanmak. Sivasspor komşu takımımız ilişkilerimiz iyi olduğu bir takım her zaman oynama şansımız var. 3 İstanbul takımından birisinin grubumuzda olmasını isterim" diye
konuştu.

Tokatspor Menajeri Namık Keskinsu, galibiyette İstanbul'daki Tokatspor'lu taraftarların yüzde 70 katkısı olduğunu söyledi. 1-1 berabere biten karşılaşmada galibiyeti uzatmalarda buldukları golle yakaladıklarını ifade eden Kesikinsu, Tokatspor'un ayrıca tarihinde ilk defa deplasmana uçakla gittiğine dikkat çekti. Tokatspor Kulübü Başkan Vekili Murat Şahin ise Tokatspor olarak çok mutlu olduklarını belirterek, "Tokatspor o temiz tarih sayfalarına altın harflerle büyük puntolarla güzel bir başarıyı yazdı.
Burada emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Tek yürek olursak Tokatspor'u daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Maçın uzatma dakikalarında 2. golü atarak takımını galibiyete taşıyan Mustafa Ceviz ise arada lig farkı olmasına rağmen futbolcular olarak arada fark olmadığını gösterdiklerini söyledi. Sonucun kendileri için sürpriz olmadığını, İstanbul Büyükşehir Belediyespor için sürpriz olduğunu ifade eden Ceviz, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz inançlı gittik oraya. İyi bir kadromuz var. Bütün arkadaşlarda özveri ile elinden geleni yaptı. Galibiyet golü bana nasip oldu. Tokat 4 büyüklerden kimseyi burada görmedi. İnşallah maç burada olur. Herkes izler, bizlerde elimizden gelen mücadeleyi gösteririz."

19o3

carsi52

Umarım beşiktaş'ın grubuna düşer.
Tokatta oLursa maç beLki giderim azda oLsa şansım var.
Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

adamlar yetr kii gelsinler diyor 10 yemeyede razılar:D
YÖNETİM İSTİFA !!!

keskinli

tokat 3 büyükleri istiyormus
"tokat"yemek icinmi aceba? :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZeMaHŞeR

inşallah Beşiktaş çıkar...

Çorum - Tokat arası 3 saat... Her türlü maçtayız yani...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

Fatsa-Tokat arasıda 3 saat taş çatLasa 4 saat.
Bölünür senin için uykular!