Ana Menü

Kocaeli'de Gergin Saatler

Başlatan BerkAy1903, Eylül 25, 2008, 17:33:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Kocaeli'de gergin saatler
Süper Lig'in 4. haftasında son sırada yer alan, dün de kupada 2. lig takımı Manisa'ya 4-1 gibi farklı skorla yenilen Kocaelispor'da sıkıntı iyice su yüzüne vurdu. Bugün öğlen saatlerinde teknik direktör Engin İpekoğlu'nun istifa ettiği söylentileri yayılsa da, Başkan Serhan Gürkan bunu yalanladı.   Bazı internet sitelerinde, "Engin İpekoğlu istifa mı etti?" şeklindeki haberler bir anda kenti hareketlendirdi. Bir ara cep telefonu kapalı olan Başkan Serhan Gürkan, daha sonra kendisini arayanlara tek tek cevap vererek, bunun bir söylenti olduğunu söyledi. "Engin İpekoğlu ile görüşme yapmadık ve görevinin başında. Yönetim akşam toplanacak. İstifa ettiği yönündeki haberler de asılsız" dedi.
Toplantıda Engin İpekoğlu'ndan da ligdeki durum, futbolcular ve Bank Asya Ligi ekibi Manisa karşısında kupa maçında alınan 4-1'lik yenilgiyle ilgili ayrıntılı rapor isteneceği öğrenildi.

NOT: İhlas Haber Ajansı'ndan servis edilen haberde Engin İpekoğlu'nun istifa ettiği bilgisi gelmişti.
25.09.2008
Kaynak : DHA
19o3

carsi52

KocaeLi geLdiği gibi geri dönücek herhaLde.
Bölünür senin için uykular!

ist.hatirasi/3-4

aynen geldiği gibi geri dönecek manisada çok iyi bu arada ama süper lig takımıda 2. ligden 4 yememeli!
YÖNETİM İSTİFA !!!

ilhan mansız_melis

Gayet doğal 1 puanları var sadece T.D kovulmyş bu arada
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

büyük ihtimal bursayada yenilirler bu hafta
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin