Ana Menü

Holiganlılığın Bu Kadarı.............

Başlatan BerkAy1903, Eylül 25, 2008, 17:28:41

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Holiganlığın bu kadarı...

Bank Asya 1. Lig takımı Adanaspor'un, Adana Demirspor'dan transfer ettiği Emrah Bedir'in bir grubun saldırısına uğradığı bildirildi. Adanaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, üzerinde mavi-lacivert forma bulunan bir grup taraftar, futbolcu arkadaşları Emre Hızarcı ve Tayfun Onat ile aynı otomobilde bulunan Emrah Bedir'e saldırdı. Saldırganlar, Emrah Bedir'in arabasına da zarar verdiler.   Emrah Bedir, güpegündüz saldırıya uğradıklarını ve yapılanları kınadığını söyledi. Kendisine saldıranların üzerinde mavi-lacivert forma olduğunu söyleyen Emrah, "Ben 3 yıl Adana Demirspor forması giydim. Profesyonel bir futbolcuyum. Ekmek parası kazanıyorum. Aileme bakıyorum. Sezon başı Adana Demirspor'a bonservis kazandırarak Adanaspor'a transfer oldum. Bu yapılanları hak etmiyorum. Transfer olduğum günden bu yana telefonla ve mail yoluyla şahsıma küfür ediliyor. Turuncu Beyazlı takıma gelmesem beni başka bir kulübe satacaklardı" dedi.
Olayları Adana Demirspor camiasına mal etmediğini ve mavi lacivertli camianın da bu olanları kınayacağını düşündüğünü belirten Emrah, "Kendini bilmez birkaç taraftarın gerçekleştirdiği bu olayın bir daha yaşanmamasını diliyorum. Türkiye'de bu olayın birçok örnekleri var. Bugün Rüştü Beşiktaş'ta Emre Belözoğlu'da Fenerbahçe'de oynuyor. Futbolcunun takımı olmaz. Adanaspor'u seviyorum ve burada da mutluyum" diye konuştu.
25.09.2008
19o3

keskinli

ezeli rakibe gitmesine tepki verilmesi cok normal ama bu tepki fiili saldiriya dönüsüyorsa anormallik var demektir
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZeMaHŞeR

Futbol şiddettir
Futbol holiganlıktır
Futbol adam bıçaklamaktır

Forza adana Demirspor...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

ilhan mansız_melis

Murat abi ne yaptın ?
Ayıp etmişler ama
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

Alıntı yapılan: MuRaT - Eylül 26, 2008, 14:45:08
Futbol şiddettir
Futbol holiganlıktır
Futbol adam bıçaklamaktır

Forza adana Demirspor...

ciddi olamazsin :)

ZeMaHŞeR

abi holiganlık damarım tuttu onu yazarken :)

keskinli

zamaninda bende senin gibiydim murat zamani gelince holiganizmin ne kadar sacma oldugunu görürsün

ZeMaHŞeR

Görmeye başladım abi yavaş yavaş... eskisi gibi değilim... ama bazen kabarıyor...

BerkAy1903

Futbolcuya saldıranlar yakalandı

Sezon başında TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'dan Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'a transfer olan Emrah Bedir'i darp ettikleri belirlenen 3 kişi yakalandı. Alınan bilgiye göre, kentin en işlek caddelerinden Gazipaşa Bulvarı'nda, takım arkadaşı Emre Hızarcı ve Tayfun Onat ile otomobiliyle giderken, üzerinde Adana Demirspor forması bulunduğu belirtilen bir grubun saldırısına uğramasının ardından zanlıların yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü ve Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi tarafından soruşturma başlatıldı.   Yapılan araştırmalar, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından saldırıyı gerçekleştirdikleri belirlenen O.Y, M.Ç.K. ve M.D., Reşatbey mahallesinde yakalandı.
Genç futbolcunun aracına zarar veren zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edilecek.
19o3