Ana Menü

Fenerbahçe ve Galataray'ın cezası indirildi, Beşiktaş'ın ONANDI!

Başlatan Kralkartal21, Eylül 14, 2008, 15:20:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Tahkim Kurulu, üç büyüklerden Fenerbahçe'ye verdiği para cezasını kaldırıp Galatasaray'ın cezasını indirirken, Beşiktaş'a verdiği cezayı onadı.

FUTBOL Federasyonu Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu'nun verdiği cezalara yönelik itirazları değerlendirdi. Kurul, Beşiktaş maçında çıkan olaylar nedeniyle Antalyaspor'a verdiği 1 maç saha kapatma ve 10 bin YTL para cezasının yanı sıra, geçen sezon adları şike iddialarına karışan İstanbulsporlu futbolcular Ali Şen Kandil ve Hakan Korkmaz'a verilen 1'er yıl resmi müsabakalardan men ve 20'şer bin YTL'lik para cezalarını onadı.

Beşiktaş'ın cezasını onadı

Kurul, Denizlispor maçı sonrası G.Saray'a verdiği 10 bin YTL'lik para cezasını 5 bin YTL'ye indirirken, aynı maçta bir başka sebepten verilen 2.500 YTL'lik cezayı ihtar olarak değiştirdi. Tahkim Kurulu, Belediyespor maçı sonrası F.Bahçe'ye verdiği para cezalarını da ihtara dönüştürdü. Buna karşılık Beşiktaş'a, Antalyaspor maçında taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle verilen 10 bin YTL'lik ceza onandı.

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Kralkartal21

Merak ediyorum gs'ye antalya maçındaki çirkin tezahüratlarından dolayı ceza verilecek mi?!!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ZeMaHŞeR

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

deplasmada antalyalilar soun cikariyor,biz ceza yiyoruz
bu ne istir anlamadim
topunuz taraflisiniz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ZeMaHŞeR

Cem Goren

Alıntı yapılan: Kralkartal21 - Eylül 14, 2008, 15:26:36
Merak ediyorum gs'ye antalya maçındaki çirkin tezahüratlarından dolayı ceza verilecek mi?!!
normal şartlarda adam gibi bir yönetim fedadasyon olsa verirlerid ama o gün giydikleri forma rengi siyah beyaz olmadığı için belki vermeyebilirler!!!!!!!!
altın kapılarımız kan oldu tayfun