Ana Menü

TFF Temsilcisi'nin Fenerbahçe Sevgisi!

Başlatan CR7, Eylül 13, 2008, 23:24:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

TFF Temsilcisi'nin Fenerbahçe Sevgisi!
13.09.2008 13:19:00
Milliyet gazetesi yazarı Cemal Ersen, Ankara'da bir süper lig maçı öncesinde rutin olarak yapılan güvenlik toplantısında, TFF temsilcisinin cep telefonunun "Fenerbahçe" marşıyla çaldığını belirtti.           

Milliyet Gazetesi'nde yer alan yazının tamamı şu şekilde;

Ankara'daki bir süper lig maçı öncesi rutin güvenlik toplantısı yapılır.

Federasyon temsilcisi, emniyet yetkilisi,  kulüp görevlisi, dördüncü hakem oradadır.

Bir yenilik, işi öğrenmeleri için stajyer federasyon temsilcileri de toplantıdadır.

Önlemler konuşulurken, temsilci sürekli Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan örnekler verir. Güvenliğin nasıl sağlandığını, giriş çıkışların düzenini anlatır.

Konuşmanın tam ortasında temsilcinin telefonu çalar. Telefon bu, çalar çalar demeyin.

Sessizliği Fenerbahçe marşı bozar. Temsilci panik içinde telefonu bulup açıncaya kadar marşın yarısı biter.

Masadakiler şaşkındır. Asıl şaşkınlığını gizleyemeyenler ise ilk kez orada bulunan stajyer temsilciler olur!

Bu olayı niye mi anlattım.Gözlemci ve Temsilciler Kurulu Başkanı Sayın Kemal Dinçer bilsin diye!

Bir de, sayın temsilcimiz olur ya, bir Galatasaray- Fenerbahçe maçında görevlendirilirse başı ağrımasın diye! Ha, bir de belki birileri çıkar ve talimat verir;

"Telefonlarınıza kulüp marşı yüklemeyin, yüklerseniz de sessize alın"
diye!                 
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

mdc

TFF Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yöneticilerinden mi oluşuyor ?

Yokmu bizden başka birisi ?

Bir taraftarın telefonuna tuttuğu takımın marşını koyması kadar doğal birşey varmı ?

Adaletsizlik yaptığı zaman Fenerbahçeliliği sorgulanmalıdır.

Yaptığı yanlış nedir ki burada şaşırmadım diyorsunuz
HAYATTA BEŞİKTAŞ

carsi52

FenerbahçeLiyse fenerbahçeLiLiğini biLsin kardeşim.
"Telefonlarınıza kulüp marşı yüklemeyin, yüklerseniz de sessize alın" demiş birisi çokta doğru demiş.
Sonuçta TFF TemsiLcisi bu adam.

mdc

Beşiktaşlı bir yönetici olsa idi bu kişi bu kadar objektif olurmuydunuz merak ediyorum :)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

carsi52