Ana Menü

Dilenirim daha iyi

Başlatan carsi52, Eylül 07, 2008, 22:34:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Futbol yaşantısına artık Ada'da devam edecek olan Brezilyalı futbolcu Robinho'nun menajeri Wagner Ribeiro, yıldız oyuncunun Real Madrid'den Manchester City'e transferinde yaşadıklarını bir radyo programında açıkladı.   Brezilya'da Baha Radio'ya konuşan Robinho'nun menajeri Ribeiro tıkanma noktasına gelen görüşmeler esnasında genç oyuncunun bir keresinde Real Madrid Başkanı Ramon Calderon karşısında silahı kendi göğsüne dayayıp, "Real Madrid için oynayacağıma dilenirim daha iyi" dediğini itiraf etti.
Röportajda başka dikkat çeken konuysa Robinho'nun en çok, Real Madrid'in Cristiano Ronaldo transferinde bu kadar ısrar etmesine içerlemesi. Menajer Ribeiro ayrıca Robinho'nun, "Real Madrid'de konu her zaman paradır. Bir mal gibi size para biçerler ve ardından size sorulmadan bile pazarlıklar başlar. Real Madrid'de oyuncular dahil kimsenin duyguları yok, sanki alınmışlar. İnsanlık dışı" dediğini de anlattı.
Robinho bir gecede 40 milyon Euro karşılığında sezonun son transfer gününde Real Madrid'den Manchester City'e transfer olmuştu.
Kaynak : DHA
Bölünür senin için uykular!

CR7

Çok doğru söylemiş
tamamen katılıyorum Real Madrid hakkında söylediklerine
:alkis :alkis :alkis
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Mattech

abi  bu para olayı bi acaip bir konu Futbolda sadece futbolu katlediyorlar başka bir şey yaptıları yok... Bence Futbolcularda birazda Olsa Amatörlük olmalı..
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.