Ana Menü

Avusturya'nın prensi Ümit Korkmaz

Başlatan carsi52, Eylül 05, 2008, 23:22:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

EURO 2008'de Avusturya Milli Takım formasıyla büyük bir başarı gösteren ve Bundesliga ekibi Frankfurt'a transfer olan Ümit Korkmaz, Avusturya'da yılın futbolcusu seçildi. Eintracht Frankfurt taraftarlarından da sevgi seli yağan Ümit Korkmaz, ülünü Viyana'da görkemli bir törenle alacak.   Avusturya'da 2008 yılının en başarılı futbolcusu ödülüne layık görülen Ümit Korkmaz, "Bu ödülü almak beni çok mutlu ve çok gururlandırdı. Bu onur benim ayağımın daha çabuk iyileşmesi için güç veriyor. En kısa sürede iyileşip tekrar sahalara dönmek istiyorum. Bundesliga'da oynamak için can atıyorum. Bunun için tanrıya her gün dua ediyorum" dedi.
EURO 2008'de Ümit'in ayağına her topun gelişinde trübündeki seyirciler, "Ümit, Ümit" sloganlarıyla genç futbolcuya sevgisini göstermişlerdi.
2007'DE YILIN YÜKSELENİ OLMUŞTU
2007 yılında da Avusturya'da "Yılın en yükselen futbolcusu" ödülünüde kazanan Ümit'in menajeri Max Haggmayr," Ümit Rapid Wiyana'da geçen sezon çok başarılı bir futbol oynadı. Hakkıyla seçildiği Avusturya Milli Takımı'nın formasıyla da Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performansıyla dikkatleri üzerine çekerek büyük beğeni kazanıp alkışlandı" dedi.
ARZUSU BUNDESLİGA'DA ŞAMPİYONLUK
Eintracht Frankfurt'un ilk antrenmanında ayak bileğindeki beşinci tarak kemiği kırılarak büyük bir şanssızlık yaşayan Ümit, kırık kemiğin kaynadığı için mutlu olduğunu belirtti. Fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başlayan Ümit, "Geçen sezon Rapid'le Avusturya şampiyonu oldum. Bu sezonda yeni takımım Frankfurt'la Almanya Şampiyonu olursam daha çok mutlu olacağım" açıklamasını yaptı

Kaynak : DHA
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Bence harika bi futbolcu, bi kaç maçını izledim çok hızlı çok teknik bi oyuncu EURO 2008'de Avusturya'nın en iyi oyuncularından biriydi zaten...

keskinli

gönülden basarlar ama frankfurtun sampiyonlugu gözükmüyor ufukta
önümüzdeki 10 sene icinde degil en azindan
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ilhan mansız_melis

Yine kaçırmışız birini oh valla bizimkiler uyuyorlar herhalde
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.