Ana Menü

TÜRKİYE 86 - 73 Ukrayna | Abdi İpekçi Spor Salonu 21.00

Başlatan Adriano, Eylül 03, 2008, 19:05:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

Türkiye Erkekler A Milli Basketbol Takımı, 2009 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki ilk maçını bugün saat 21:00'de Ukrayna ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacak. Milli takımın elemelerde oynayacağı maçların tamamı NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Polonya'da yapılacak 2009 Erkekler Avrupa 
Basketbol Şampiyonası Finalleri'ne katılabilmek için elemelerde C Grubu'nda mücadele edecek olan Türkiye, gruptaki ilk maçında bugün İstanbul'da Ukrayna ile karşılaşacak.    Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşma, NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

A Milli Takım Genel Menajeri Harun Erdenay, basketbol federasyonu resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, bugün oynayacakları Ukrayna maçının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, ''Ukrayna ile kendi sahamızda oynayacağımız gruptaki ilk maçımızda, kayıp vermememiz gerekiyor. Özellikle evimizde oynayacağımız tüm maçları kazanmak istiyoruz. Hedefimiz grup  birinciliği. Takımın morali çok yüksek. Seyircimizin desteği ile bu maçtan galip ayrılacağız'' dedi.   Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ise Efes Pilsen World Cup 7'de  birinci olup, Konya'dan moralli döndüklerini belirterek, ''Form grafiğimizi sürdürerek Avrupa Şampiyonası elemelerine en iyi şekilde başlamak ve Polonya'da  düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda yer almak istiyoruz'' şeklinde konuştu.   Milli basketbolcu Kerem Tunçeri de her geçen gün istedikleri seviyeye  ulaştıklarını kaydederek, ''Hazırlık döneminde Makedonya'da yaptığımız maçlarla Efes Pilsen World Cup 7 de ortaya koyduğumuz mücadele arasında büyük fark var. Grup maçlarını kazanarak Avrupa Şampiyonası'nda yer almak istiyoruz'' dedi.   

SON MAÇ 20 EYLÜL'DE

A Milli Takım, Ukrayna maçının ardından 6 Eylül Cumartesi günü de
deplasmanda Belçika ile karşı karşıya gelecek.   Milliler, 10 Eylül Çarşamba günü Fransa ile İstanbul'da, 13 Eylül Cumartesi  günü deplasmanda Ukrayna, 17 Eylül Çarşamba günü İstanbul'da Belçika ile  karşılaşacak. ''12 Dev Adam'', 20 Eylül Cumartesi günü Fransa ile deplasmanda  yapacağı karşılaşmayla grup maçlarını tamamlayacak.

Başarılar Milli Takım !
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

noumAyberk

İnşallah tribünler dolarda zevkli bir maç izleriz

Kralkartal21

Yaprak dökümü var izlettirirlermi ki.. :-\

Başarılar Milli Takım..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

saldır beşiktaş

sanmıyorum yeneceğimizi favori ukrayna ama inşallah bir süpriz yaparız
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Adriano

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

Adriano

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

kutu

Tebrikler MİLLİ Takım.

Maçı izleyen Arkadaşlarımız varsa takım hakkında bilgi alabilir miyiz?
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Adriano

Belli dakikalarda çok iyi oynadık ama çoğu zamanlarda da skora yatmaya çalıştık, biraz daha disiplinli olsaydık 25-30 sayı farkı bulurduk.

Hido, Kerem Tunçeri, Kerem Gönlüm, Sinan Güler, Engin Atsür iyilerdendi.

Futbol Milli Takım'ımızda maçı izlemeye gelmişti, basketçilerden çok futbolculara ilgi vardı :)

kutu

Teşekkürler Adriano,Bilgilendirmelerin için.

Hayırlısı ile Futbol Takımımızda Galip Gelse.
TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)