Ana Menü

Ermenistan-Türkiye [6 Eylül Cumartesi / 19.00]

Başlatan carlito1903, Eylül 02, 2008, 01:37:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Bence Mevlüt'ü yedeğe çekip tek forvetle çıkması daha iyi olur, sağ kanatta M.Topuz ya da S.Özkan oynar, solda Arda ve forvet arkasında da Tuncay...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Eylül 05, 2008, 17:19:30
Bence Mevlüt'ü yedeğe çekip tek forvetle çıkması daha iyi olur, sağ kanatta M.Topuz ya da S.Özkan oynar, solda Arda ve forvet arkasında da Tuncay...

ouu solda arda dedi =D =D

bu arada hadi terim düşmanı olup türkiyenin gollerine sevinmeyenler, ermenistanıda tutsanıza!
hadi tutsanıza!!

carlito1903

Neden bu kadar şaşırdın anlamadım, biz Arda oynamasın demiyoruz baştan beri ama siz öyle anlıyorsunuz...

noumAyberk

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Eylül 05, 2008, 17:34:23
Neden bu kadar şaşırdın anlamadım, biz Arda oynamasın demiyoruz baştan beri ama siz öyle anlıyorsunuz...
yok oynamasın demedinde demen güzel olmuş.

Alıntı yapılan: noumAyberk - Eylül 05, 2008, 17:38:59
onat sana inat Forza Ermenistan !!
aferin sana. o senin hainliğin zaten.
ortaya çıkıyorsunuz hemen bak.

noumAyberk

Msjın içeriğini herkes biliyor kazanınca senden daha çok sevinirim. Kimse kimsenin Türklüğünü ölçemez ;)

AsA

Rahat geceriz diye dusunuyorum vede bunun yaninda bi gol show'da yapabiliriz. (: 7-0 gibi ustunluk ile degmeyin keyfime..

noumAyberk

Maça gelince sert bi futbol olucak bence Türk yüreğiyle oynarsalar rahat rahat geçeriz

Adriano

@Onat

Laflarına dikkat et. Terim'i sevmemek Ermenistan'ı tutmak anlamına gelmiyor. İsteyen Terim'i de sevmez Arda'yı da..
Ama senin hadi Ermenistan'ı desteklesenize demeye hakkın yok. Hain demeye hiç hakkın yok.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carlito1903

@Onat

Neden her fırsatta Terim-Arda tartışması çıkarmaya çalışıyorsun anlamıyorum....

Senden önceki mesajlara bak bakalım hiç iğneleyici mesaj falan var mı...

TERİME UYUZ OLUYORUM ama bu milli takımın yenilgisini istiyorum anlamına gelmez değil mi...

onaT

Alıntı yapılan: Adriano - Eylül 05, 2008, 18:10:28
@Onat

Laflarına dikkat et. Terim'i sevmemek Ermenistan'ı tutmak anlamına gelmiyor. İsteyen Terim'i de sevmez Arda'yı da..
Ama senin hadi Ermenistan'ı desteklesenize demeye hakkın yok. Hain demeye hiç hakkın yok.

bence sen laflarıma dikkat et.
eğer türkiyenin gollerine sevinmiyorsan, bunda bir sorun vardır. bunu dedim, terimi sevmiyorsanız ermenistanı tutun demedim.
eğer türkiye-ermenistan maçı benim inadıma ülkenin karşına geçeceksen çok net hain deme hakkım doğar.

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Eylül 05, 2008, 18:12:40
@Onat

Neden her fırsatta Terim-Arda tartışması çıkarmaya çalışıyorsun anlamıyorum....

Senden önceki mesajlara bak bakalım hiç iğneleyici mesaj falan var mı...

TERİME UYUZ OLUYORUM ama bu milli takımın yenilgisini istiyorum anlamına gelmez değil mi...
gelmez tabii ki, sen değil çok sevdiğim insanlarda terime uyuz oluyor, sizlere lafım yok.
türkiyenin başarısızlığını isteyenlere konuşuyorum.

noumAyberk

Bu forumda bi tek sen mi Türksün de büyün milletin hainliğini ölçüyorsun. Türkiyenin gollerine sevinmediğimi nerden biliyorsun. fatih terimden nefret ediyorum bu Türk olmadığımımı hain olduğumumu gösterir?

onaT

Alıntı yapılan: noumAyberk - Eylül 05, 2008, 18:22:31
Bu forumda bi tek sen mi Türksün de büyün milletin hainliğini ölçüyorsun. Türkiyenin gollerine sevinmediğimi nerden biliyorsun. fatih terimden nefret ediyorum bu Türk olmadığımımı hain olduğumumu gösterir?

forza ermenistan dediğini hatırlatmam gerekirmi?
euro 2008 bölümü silinmese ardanın 90da attığı gole sevinmeyen kişileri görürdük.
lafım onlara.
hemen forza ermenistan diye atlarsan hain dendimide şaşırma hiç.

noumAyberk

Hiç bir şekilde kimseye hain demeye hakkın yok. Burası Beşiktaş forumu herkesin ortak noktası Beşiktaştır.Ama sen Beşiktaşlı oyunculardan çok ardayı Ertuğruldan çok fatihi seviyorsan hain olan sensin.