Ana Menü

Serdarın Kardeşi Galatasaray'da

Başlatan saldır beşiktaş, Eylül 01, 2008, 18:03:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Bursaspor'un genç orta saha oyuncusu Serkan Kurtuluş'un Galatasaray ile anlaştığı bildirildi.

Sözleşme yenilemediği için Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Serkan Kurtuluş'un artık Galatasaraylı olduğu belirtildi. İki kulüp yöneticileri arasında bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı kaydedildi.

Bursaspor ile Galatasaray kulüplerinin hangi şartlarda anlaştığı konusunda ise bilgi verilmezken, genç oyuncunun, sarı kırmızılı kulüple 5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Bursaspor alt yapısından yetişen ve genç milli takımda da forma giyen Serkan Kurtuluş, Beşiktaş'ta oynayan Serdar Kurtuluş'un da kardeşi.

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Hani biz ilgileniyorduk bu çocukla

Abisinden çok daha iyi diyorlardı..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ZeMaHŞeR

Biz ilgileniyorduk o bizi istiyordu cin con'lu oldu :D
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carlito1903

Bursa'da yaşayan arkadaşlarım Serdar'dan daha yetenekli diyorlardı, bakalım neymiş göreceğiz...

ilhan mansız_melis

tüh ya keşke biz alsaydık adam çok çok çok iyi :(
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

BerkAy1903

19o3

CR7

umarım sabin ilie gibi olur
adrian ilie gsdeyken fbye gelmiş ama faydalı olamamıştı onun kadar
inşallah bu da gsye faydalı olamaz
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

eRe

ya bız alacaktık hanı bunu
yonetım yıne mı uykuda kaldın ya
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

salvador

bakalım görelim nasıl oyuncu ama biz almadık ya kötü oldu genç oyuncu neden olsa
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Beşiktaş'ın efsane futbolcusu ve eski menajeri Ali Gültiken'den transfer itirafı!..

Siyah beyazlı takımın eski menajeri Gültiken, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında, Galatasaray'ın transfer döneminin son günü renklerine kattığı Serkan Kurtuluş'u geçmişte Beşiktaş'ın da istediğini ancak transferin gerçekleşmediğini açıkladı!..

Aynı zaman Beşiktaş'ta forma giyen Serdar Kurtuluş'un da kardeşi olan genç oyuncu için Bursaspor ile pazarlık masasına oturduklarını ancak anlaşamadıklarını söyleyen Ali Gültiken, "Serkan'ı almak için çok uğraştık ama o zaman 3-4 yıllık sözleşmesi vardı ve Bursaspor yüksek bonservis bedeli istiyordu. Bu nedenle alamadık. Galatasaray iyi futbolcu transfer etti" dedi.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..