Ana Menü

Aşk-ı Memnu

Başlatan Simurg, Ağustos 28, 2008, 17:26:52

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İyice aşçı-uşak ilişkisine döndü dizi neyse benim Hazalımdan uzak dursunlarda başka bir şey istemem
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Alp Erdem

abi sen bana bı kız bul ben sana bunu kesın ayarlıcaam :D

saldır beşiktaş

Kız kolay buluruz sen nasıl ayarlıycaksın bana onu söyle  :)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Alp Erdem

saldır beşiktaş

Bilmiyorsun niye ayarlarım diyip şu fakirin temiz duygularıyla oynuyorsun  ;D
Ayrıca kız-mız yok sana avucunu yala  ;D

Alp Erdem

saldır beşiktaş

Önce Hazal sonra kız
Sen bul bana Hazalın cepini veya e-mail'ni
kız işi kolay bir değil 2 tane bulurum kardeşime o zaman  :)

Alp Erdem

kardeşin oldum hemen :D

ZeMaHŞeR

Alıntı yapılan: ZeMaHŞeR - Aralık 09, 2008, 13:38:32
eReN'im Hazal senindir :D

Taa aylar öncesinden söylemişim ben... Hazal'a yan gözle bakan olursa çok pis döverim haa  :sopa
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Alp Erdem

abi geçmiş olsun diyeyim :D ben onu eren abime ayarlıcam :D

ZeMaHŞeR

2008 Aralık ayında yazdığıma bak aLp... Hazal yengemizdir  :D  Yengemize yamuk yapanı yaşatmayız  :sopa
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

saldır beşiktaş

Saolasın abim bakın duydunuz artık Hazala yan gözle bakanı Murat abiye devrediyorum  :D

Alp Erdem

abi senın elındede here dayim odun var bırak artık foruma yenı gelenler korkuyor :D

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Alp Erdem

:D abi kararları cabuk degısıyor :D