Ana Menü

Tottenham'ın son bombası

Başlatan CR7, Ağustos 27, 2008, 10:35:42

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Tottenham'ın son bombası         
Berbatov'u bırakmak şimdi daha kolay. Yıldızlar Londra'ya akıyor. Spartak Moskova'nın Rus oyuncusu Roman Pavlyuchenko, Tottenham Hotspur'a transfer olacağını açıkladı. "Vizemin çıkmasını bekliyorum, gidip sözleşme imzalayacağım" diyen Rus oyuncu, herşeyin çok hızlı geliştiğini ve takım arkadaşlarına veda etme şansı dahi bulamadığını belirtti. Pavlyuchenko Londra ekibinin David Bentley, Luka Modric, Giovani Dos Santos'in ardından yaz döneminde gerçekleştirdiği dördüncü büyük transfer olacak.Robbie Keane'i Liverpool'a kaptıran Tottenham, Dimitar Berbatov'un Manchester United'a transferi konusunda zor duruma düşerken, Zenit St. Petersburg'tan Andrei Arshavin'i de transfer edememişti.
Çarşamba günü Dinamo Kiev'le yapılacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında forma giyemeyeceği de belirten Pavlyuchenko, EURO 2008'de attığı 3 golle ülkesinin en çok gol atan oyuncusu olurken, Rusya'nın son 20 yıldaki en büyük başarısı olan yarı finale yükselmesinde de büyük pay sahibiydi.

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

öh yani tamam Bobo'yu alsınlar Berbatov'u bize versinler :)  Pavlyuchenko da gelicekmiş zaten  bir de yalnız bu sezon bişey yapamazlarsa kıyamet kopar herhalde
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

MeLis hayaL kuruyosun.
Berbatov man.United'a gitmek istiyor.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: carsi52 - Ağustos 27, 2008, 12:30:48
MeLis hayaL kuruyosun.
Berbatov man.United'a gitmek istiyor.
Kaan abi ben de biliyorum onu sadece esri amaçlı yazdım yoksa Berbatov kim biz kim ?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

Ne Tottenhammış arkadaş bi yazı bomba patlatarak geçirdiler...

Umarım sonunda kendileri patlamazlar :)

CR7

Resmen Tottenham'da         
Hafta içi İngiliz temsilcisi Tottenham Hotspur ile anlaştığını açıklayan Rus forvet Roman Pavlyuchenko Londra ekibine resmi imzayı da attı. Tottenham kulübünden yapılan resmi açıklamada 26 yaşındaki golcü futbolcu için Spartak Moskova ile anlaşmanın sağlandığı ve Roman Pavlyuchenko'nın artık Tottenham forması giyeceğini belirtti.Tottenham resmi internet sitesinde Roman Pavlyuchenko ile ilgili bilgilere ve Tottenham formalı fotoğraflarına yer verirken Ada basını bu transfer için Tottenham'ın Spartak Moskova'ya 14 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı. Yaz döneminde transferde çok büyük hareketlilikler içinde olan Tottenham Robbie Keane'i Liverpool'a 23 milyon avroya satmıştı. Takımın bir başka etkili golcüsü Dimitar Berbatov'un da Manchester United'a transferine kesin gözüyle bakılırken, White Hart Lane'i dolduran binlerce Tottenham Hotspur taraftarının artık gözü EURO 2008'de gösterdiği performansla futbol dünyasında yıldızlaşan Roman Pavlyuchenko olacak.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

kutu

TURKHOOLİGANS!

Sevmek Değil Delilik Bu!

ist.hatirasi/3-4

bunlarda ne kadar para var ben daha anlayamadım?
YÖNETİM İSTİFA !!!