Ana Menü

Milan Baros Galatasaray'da

Başlatan CR7, Ağustos 26, 2008, 02:06:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spy radamantis

cok iyi transfer yaptırlar kazma dedigin adam  liverpool porsmount lyon gibi takımlarda oynadı ..
BaBalaR CorTLaMaZ

carlito1903

Hiç bi zaman sevmedim bu adamı futbolu da bana hep boş gelmiştir...

Bizim transfer gündeminde olduğunda da aynı fikirdeydim sırf gs ye geldi diye çamur atmıyorum...

Ama bunlara rağmen çok çok iyi transfer malesef :(

NoPasaran

Faydalı olup olmamasından ziyade

Galatasarayın Türk futbolunda yarattığı etki daha önemli bence

"Ben istediğim adamı her türlü alırım"
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Adriano

İsteyen istediği kadar iyi oyuncu desin, bence koskocaman bir "KAZMA"dır bu adam.

Bonservisine 7 milyon €, Baros'a da yıllık 2 miyon € vermişler. 5 Milyon bile etmez benim gözümde bu adam. Madem o kadar iyi oyuncu neden kimse transfer etmek istememiş. Suudi Arabistan takımıyla yarışmış Gese, bi de Real Betis. ;)

Bobo, Holosko, Nobre 3'e katlıyıp 5'e böler Baros'u.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

MeLo

Kaliteli bir transfer olmuş bence.
Tebrikler.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Kralkartal21

VaLLa süper transfer..

Helal olsun Galatasaray Yönetimine.. 

TSL'de iş yapar bu adam.. 27 yaşında olması ayrı bir güzel..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ist.hatirasi/3-4

adam kazma ama lyonda oynamıs sora liverpooolda oynamıs sora gitmiş cek milli takımında oynamış ama kazma:D
YÖNETİM İSTİFA !!!

saldır beşiktaş

baroş'mu hiç bir şey yapamaz bizdeki 4 tane santraforda baroş'dan kaliteli futbolcular adam 3 seneden beri doğru düzgün maç oynayamadı
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

NoPasaran

Toraman , Servetten Emreden iyi, Lugano ve Edu yanına yaklaşamaz
Serdar Kurtuluş ile Sabri ve Gökhan eşitler
Cissenin Ayhandan ne eksiği var, emre kadar oynar
foevetlerimiz , barostan guizadan çok iyi
Delgado bir süper star..Lincoln çok sorunlu, Alex çok pasif
Serdar Özkan en az deivid kadar oynar , ilerde neden arda olmasın
Tello ile Roberto carlos konusunda kim iyi hepimiz gördük. Tabiki tello
Fener nobreyi çok arıyor
Rüştü Galatasarayda rahat oynar

Yahu bizim takım neden şampiyon olamııyor..

Bu yazı uzayıp giderdi..

Tek sorun hoca mı?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Mattech

Alıntı yapılan: NoPasarAn! - Ağustos 26, 2008, 16:50:09
Toraman , Servetten Emreden iyi, Lugano ve Edu yanına yaklaşamaz
Serdar Kurtuluş ile Sabri ve Gökhan eşitler
Cissenin Ayhandan ne eksiği var, emre kadar oynar
foevetlerimiz , barostan guizadan çok iyi
Delgado bir süper star..Lincoln çok sorunlu, Alex çok pasif
Serdar Özkan en az deivid kadar oynar , ilerde neden arda olmasın
Tello ile Roberto carlos konusunda kim iyi hepimiz gördük. Tabiki tello
Fener nobreyi çok arıyor
Rüştü Galatasarayda rahat oynar

Yahu bizim takım neden şampiyon olamııyor..

Bu yazı uzayıp giderdi..

Tek sorun hoca mı?

Hoca  farkı yaa MEsela Ben Euro 2008 den bişi beklemiyordum kadroyuda Begenmedim Ama fatih hoca verdi gazı verdi gazı Viyanayı kuşattık.. BEnce bizim Takımda Ruh yok.BEn buna inanıyorum...

BAros Konusugelincede  bence bu transfert çok yanlis adam 24 macta 7 gol atiyo golleri gorseniz hazilarnmis gol adam ayagini uzatim da gol atiyo porsmouth ta 12 maçta 0 gol onu da kim bilir kac kere oyuna sonra dan girdi baros eskisi gibi degil.. Bide Dünya capında Oyuncu Diyolar Nedeni şu olabilir Adam durmadan TAkım deiştirmiş nedeni bu olsa gerek :)
Sosyal içerikli mesaj:
Irak savaşında 1 milyonu aşkın masum öldü Kimse ses Cıkartmadı.. İnsanlardaki bu gazze sevgisi nedir anlamadım :s ... Yoksa Türklere özgü bir paradox mudur mu? kendi içimizde çatışıyoruz..

saldır beşiktaş

bizim şu anki kadromuz ne fenerinkinde ne gs'ninkinden kötü
doğru bir şekilde . yönetilirse şampiyonluğu alırız hemde güle oynaya ama ilk maçtada gördük ertuğrul hoca bu güzel kadroyu iyi kullanamıyor elinde bir sürü kanat adamı varken neden holosko'yu kanata çekerki bir hoca veya sol bek'te neden tello'yu kor. neden serdar kurtuluş varken sağ açık olan ali tandoğan'ı sağ bek'te oynatır ertuğrul hoca antalya karşısında çok hata yaptı ama tek sorunda o değildi gökhan zan'ın yaptığı hataları bugün benim mahalemin  takımındaki stoper ihsan bile yapmaz.Hatalarımız çok ama bunlardan ders almamız lazım.
Aksi taktirde yine bu sene hüsran yaşarız.

Şimdi esas konuya geleyim gs baroşu aldı ama yine diyorum baroş abartıldığı kadar ahım şahım bir futbolcu değil ve bizim takımımızın kadrosun bulunan Nobre,Bobo,Holosko ve Batuhan Karadeniz baroş dan daha kaliteli futbolcular bence ve bence bu transferde abartılacak bir nokta yok
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

keskinli

bi futbolcu bizim taraftarlarin bazilarini korkutmus :)
benim iddiam devam ediyor,biz bu ligi geseden önde bitirecegiz
tek korkum ertugrul hoca
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

kartalpenchesi

bir futbolcu sadece baros değil adamların hücum hattı gerçekten çok iyi
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

saldır beşiktaş

Alıntı yapılan: kartalpenchesi - Ağustos 26, 2008, 19:03:14
bir futbolcu sadece baros değil adamların hücum hattı gerçekten çok iyi
arkadaşım bizimde onlar kadar iyi bu kadar övmeye gerek yok gs'yi gördük ligin en zayıf takımlarından denizli karşısında kırmızı kart görünceye kadar denizli nasıl zorlandılar gs'de bu kadar övünelecek ne var anlamıyorum

kartalpenchesi

ben bizi karıştırdım mı?

türkiyede en iyi forvetler bizde olduğunu düşünüyorum

ama galatasarayında hücum hattı en az bizim kadar iyi

onları övmek falan istemiyorum ama bu gerçek birşey zaten...
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene