Ana Menü

Mikael Silvestre Arsenal'de

Başlatan CR7, Ağustos 21, 2008, 10:57:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Mikael Silvestre Arsenal'de         
21.08.2008 10:35:00         
Genelde genç oyuncuları transfer eden Arsenal, bu kez tecrübeli bir ismi kadrosuna kattı.                           
Sol kanatta Clichy'den beklediği verimi alamadığını düşünen Arsene Wenger, Manchester United'tan Silvestre'yi kadrosuna kattı.

Geçen sezon geçirdiği sakatlığın ardından Manchester United'ta forma şansı bulamayan Mikael Silvestre için Arsenal'in ödeyeceği rakam açıklanmazken, Fransız yıldız, iki yıllık sözleşme imzaladı. Wenger, Silvestre'nin tecrübesinin takım için çok önemli olacağını bu nedenle 31 yaşındaki yıldızı kadrosuna kattığını söyledi.
1999 yılında Manchester United'a transfer olan Silvestre, 250'den fazla Premier Lig maçına çıkmıştı.
Kaynak: Ligtv.com.tr        
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Batuhan

çok iyi bir transfer
wenger işini biliyor .
Koca hestiy aya bedenem ?

carsi52

M.United neden bıraktı acaba bu oyuncuyu..
ArsenaL'de iş yapar.
Bölünür senin için uykular!

Guti ORÇ.

arsenale çok iyi bir transfer wenger bu işten gerçekten anlıyor...

ilhan mansız_melis

34 yıl sonra bir ilk
hayırlı olsun ne diyelim
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Bu yazın en sürpriz transferlerinden birine imza atan Silvestre Arsenal'in yeni yuvası olmasından dolayı çok mutlu. Arsenal ile Manchester United arasında bir transfere imza atan 20 yaşından büyük ilk futbolcu olması da bu transfere farklı bir anlam katıyor.

Silvestre, Arsenal TV'ye yaptığı açıklamada "Burada olmaktan gurur duyuyorum. Arsenal'de oynamak bir onur. Benim için büyük ve güzel bir sürpriz oldu. United'tan ayrıldım çünkü yedek oturmak istemiyordum. Yeni bir başlangıç arıyordum ve Arsenal beni isteyince hayır diyemedim. Sakatlık yaşamadan iyi bir başlangıç yapmak istiyorum," diyerek yeni kulübündeki ilk demecini vermiş oldu.

Fransa'nın eski milli futbolcusu, Sir Alex Ferguson'a transferinde bir problem çıkarmadığı için minnettar olduğunu da sözlerine eklemeyi ihmal etmedi.

Fransız savunmacı konuşmasının sonunda United taraftaları ve Old Trafford günleri hakkında şu sözleri söyleyerek röportajı noktaladı: "Ayrılmak çok zordu çünkü orada pek çok iyi arkadaşım vardı. Taraftarlar anlamalı ki bizler profesyoneliz ve gidebiliriz. Ben 9 yıl boyunca Manchester United'a sadık kaldım. Bundan sonrada Arsenal'e sadık kalacağım, benim için önemli olan nokta bu."
(Goal)
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ferdikoclu

Bu adamı neden sattılar anlamadım.. Zaten transfer yapmamışsın birde veriyorsun.. Alex Ferguson çıldırdı sanırım..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

NoPasaran

Rıdvan Dilmen Fenerde hoca iken Silvestreyi görüyor ve süper adam diyor..

Yönetime sunuyor

Olmaz diyorlar

Fenerbahçe'ye yakışmaz..

Şimdi al bakalım gücün yeterse..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net