Ana Menü

Can Erdem Altay'da

Başlatan saldır beşiktaş, Ağustos 16, 2008, 16:02:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

Bank Asya 1. Lig ekibi Altay, Beşiktaş'tan Can Erdem ile sözleşme imzaladı.

Gaziemir'de kulüp tesislerindeki imza töreninde konuşan kulüp profesyonel futbol şubesi başkanı Niyazi Konuşmaz, Can Erdem ile 2 aydır ilgilendiklerini, bu futbolcunun Beşiktaş'ta oynama olasılığı bulunduğu için transferin geciktiğini söyledi.

Konuşmaz, kalecileri Atilla'nın Beşiktaş'a transferinin netleştirilmesinin ardından Can'ın bonservisinin alınıp alınmayacağının belli olacağını belirterek, ''Beşiktaş Kulübü ile iyi bir diyalog içindeyiz. Bu durum en kısa zamanda kesinlik kazanır''dedi.

Can Erdem'in, geçen hafta idmanda aldığı bir darbeden dolayı sol ayağında ufak bir yırtık olduğunu açıklayan Konuşmaz, futbolcunun 3-5 hafta içinde iyileşeceğini bildirdi.

Transfer çalışmalarına da değinen Konuşmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Transfer etmek istediğimiz oyuncuları artık gizlemiyoruz. Kayserispor'dan Turgay ile konuşuyoruz. Kulübüyle de görüşüyoruz. Tolunay hocanın kendisinden faydalanma ihtimali var. Turgay'ı da kadromuza katarsak, transferi istediğimiz şekilde tamamlayacağız.''

Konuşmaz, Brezilya'dan transfer ettikleri Tiago Queeroz Bezerra'nın da çarşamba günü İzmir'e geleceğini sözlerine ekledi.

-CAN ERDEM-

Can Erdem de yaptığı konuşmada, geçen sezon Kocaelispor ile Turkcell Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdiğini, bu yıl da Altay'da aynı mutluluğu yaşamak için çalışacağını dile getirdi.

Can, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kocaelispor'da, 29 lig maçında attığı 5 golden 2'sini Altay filelerine yollamıştı.
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

19o3

CR7

bu adamın bonservisini de bi kaleci uğruna verirlerse yazıklar olsun
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

kiralık vermemişiz ya niye sattık ki bu adamı
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

kiralık verildi bu adam satsalar isyan çıkar.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

aa ben satıldı diye biliyordum iyi bari
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carsi52

KiraLık veriLmesi iyi oLmuş biraz pişsin orda.
Bölünür senin için uykular!