Ana Menü

Fotospor Saviola'yı Üç Büyüklere de Transfer Etti!

Başlatan CR7, Ağustos 04, 2008, 12:52:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Fotospor Saviola'yı Üç Büyüklere de Transfer Etti!
04.08.2008 12:28:00 Efsane Fotospor gazetesi golcü futbolcu Saviola'yı Beşiktaş ve Galatasaray'a transfer etmişti(!) Bugün ise Aragones'in Saviola'yı çok istediğini ve Güiza'nın yanına düşündüğünü yazdı.                      Kısa bir inceleme yaparak, Fotospor gazetesinin Saviola ile ilgili Beşiktaş ve Galatasaray'a ait haberlerini derledik. Son sözü ise yine size bırakıyoruz.
30 Mart 2008

Saviola Volesi

Hakan Şükür ile yollar ayrılmasa bile Galatasaray, İspanyolların dünyaca ünlü forvet oyuncusuna yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giydirmeyi çok istiyorlar.

Sarı-Kırmızılı kulübün yeni yönetim kurulu, hem yaşı ilerleyen hem de Amerika'da kendisine yeni bir yön çizmeye çalışan Hakan Şükür'ün veliahtını İspanya'dan buldu. Hakan Şükür gitse de kalsa da Galatasaray, Arjantinli Javier Saviola'ya sarı-kırmızılı formayı giydirme konusunda kararlı adımlar atıyor. Başkan Adnan Polat, yönetici Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'e, "Saviola'nın işini bitirin" talimatı verdi.
Kulübün borç rakamlarının her geçen gün büyümesine rağmen transfer çalışmalarından takımı güçlendirmek adına hiç vazgeçmeyeceklerini açıklayan sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı Adnan Polat, Real Madrid ile Saviola konusunda ortaya çıkan problemlerin çözülemeyecek gibi olmadığını vurguladı. Hakan Şükür ile yollar ayrılmasa bile Saviola alınacak ve yeni kral olarak sarı-kırmızılı formayı giyecek. Bonservis sorunu çözülemezse kiralama yoluna gidilecek.

23 Nisan 2008

Kartal'a gel Saviola

Ancak Avrupa vitrininden inmek istemeyen Saviola, kupalarda mücadele edecek olan bir takımda kariyerini sürdürmek istiyor.

Beşiktaş R.Madrid'de forma şansı bulamayan ünlü forveti kadrosuna katabilmek için yoğun çaba sarfediyor. Bonservisi 6 milyon euro olan Saviola'yı almayı kafasına koyan Beşiktaşlı yöneticiler, her yolu deniyor. Yönetim, son olarak Arjantinli fubolcunun vatandaşı olan Delgado'dan transferin bitmesi için yardım istedi. Saviola'nın Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığının öğrenilmesi üzerine çalışmalarını hızlandıran ve önce Saviola'nın ikna olmasının daha önemli olduğunu düşünen Beşiktaş yöneticileri, Delgado'yu devreye sokarak transferi bitirmeye çalışıyor. 2 Arjantinli yıldızın telefon konuşması bir sır gibi saklanırken, Avrupa vitrininden uzaklaşmak istemeyen R.Madridli yıldızın Beşiktaş'ın Avrupa kupalarına katılamama ihtimaline takıldığı öğrenildi. Kartal, gelecek sezon Avrupa'da boy gösteremezse transfer gerçekleşmeyebilir.
30 Mayıs 2008

Saviola sadece Cim-Bom'a kaldı

REAL Madrid geçen sezon Barcelona'dan bedelsiz olarak transfer etmek istediği Arjantinli golcü Saviola'yı elden çıkarmak istiyor. Real Madrid'de çok az forma şansı bulan ve sadece 3 gol atan Arjantinli oyuncu takımda fazlalık olarak görünüyor. Madrid'den ayrılmak isteyen Saviola gelen teklifleri değerlendireceğini İspanya basınına açıklamıştı. Ancak Saviola'ya umduğu kulüplerden beklediği teklifler gelmeyince sadece Galatasaray'ın tercihine kalmış oldu.
12 Haziran 2008

Bana yıldız al

Siyah-Beyazlılar, iyi bir futbolcu almak için sponsor firmasına öneri götürdü. Başkan Demirören taraftarına verdiği sözü tutmak için ÜLKER'den takıma dünya yıldızı bir oyuncu almasını rica etti

Kartal'ın umudu ÜLKER Grubu oldu. Önceki sezon Delgado'yu 5 milyon euroya Beşiktaş'a kazandıran sponsor firmanın alacağının tamamını kulübe bağışlamasından sonra, Başkan Demirören, ÜLKER'in kapısını yeniden çaldı. Siyah-beyazlıların maddi kriz nedeniyle kadrosuna flaş bir oyuncu almaması tepkiye neden olduğundan dolayı Başkan Yıldırım Demirören, çözümü sponsor firmanın desteğini almakla buldu. DEMİRÖREN'İN Ülker yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Delgado konusunda gösterdiğiniz hoşgörüden dolayı teşekkür ederim. Rakiplerimiz yaptığı transferlerle bizi etkilemekte. Bizimde onlardan geride kalmamamız için yıldız bir oyuncu almalıyız. Bu konuda da taraftarlarımıza 'Yıldız oyuncu alacağım' diye söz verdim. Bütçemizin izin verdiği şekilde transfer yaptık. Yıldız oyuncu alınmasında ereceğiniz desteğe teşekkür ederim" dediği öğrenildi.
16 Haziran 2008

Tavşan İnönü'ye

Beşiktaş, Bobo'nun satılması halinde sponsor firma vasıtası ile kadrosuna katmayı düşündüğü Javier Saviola'nın da, siyah-beyazlıların teklifine sıcak baktığı öğrenildi

Beşiktaş da transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Bobo'nun takımdan ayrılması ihtimaline karşılık forvet arayışlarını sürdüren Karakartal, Real Madrid'den ayrılması söz konusu olan Saviola ile sona çok yaklaştı. Menajerler tarafından teklif edilen 27 yaşındaki Tangocu'nun da siyah-beyazlıların teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Beşiktaş, sponsor firma tarafından kadrosuna katmayı düşündüğü ve futbolseverler tarafından'Küçük Tavşan' olarak bilinen Saviola'ın Real Madrid'de teknik direktör Bernd Schuster ile yıldızının barışmaması nedeniyle ayrılmayı düşündüğü ve Beşiktaş'a bu nedenle gelmeyi istediği ifade ediliyor.

Saviola'nın, "Beşiktaş'ta oynamaktan mutluluk duyarım" mesajını siyah-beyazlı yöneticilere gönderdiği öğrenilirken, 5 milyon euroluk bonservis bedelinde Real Madrid'in indirim yapması için de menajeri Alfredo Cabrera'nın aracı olabileceği belirtildi. Bir zamanlar Maradona'nın veliaht adaylarından olan Javier Saviola Real Madrid'in formasını giyiyor. 11.12.1981 doğumlu olan 1.69 boyundaki Arjantinli yıldız bu sene ezeli rakip Barcelona' dan transfer olduğu Real Madrid'te sadece 9 maçta şans bulabildi ve 3 gol kaydetti. Ülkesi River Plate'de futbola başlayan ve "Küçük Tavşan" diye lakap takılan Saviola, sonrasında Barcelona, Monaco, Sevilla ve R. Madrid formaları giydi.
9 Temmuz 2008
Saviola ile yeni tango

Baptista için İspanyol kulübüne geri adım atması için süre tanıyan sarı-kırmızılılar , Brezilyalı futbolcunun transferinin gerçekleşmemesi halinde Javier Saviola'yı renklerine bağlayacak. Real Madrid ile görüşmeler sürerken 5 milyon euroya satış listesine koydukları Saviola yeniden Galatasaray'ın gündemine girdi. Arjantinli golcüye Alman kulübü Wolfsburg talip oldu. Ancak Saviola'nın "Galatasaray gibi vizyonlu bir takımı tercih ederim" dediği öğrenildi.
4 Ağustos 2008

Aragones'in yeni David Villası Saviola

Güiza'nın yanına partner arayan İspanyol çalıştırıcının, Real Madrid'in Arjantinli yıldızının istedği öğrenildi.. 'Tavşan' lakaplı golcü de 'Dede'yle çalışmaya sıcak bakıyor.

İspanya Milli Takımı ile EURO 2008'i şampiyon bitiren ve Fenerbahçe'nin başına geçen Luis Aragones'in, Alonso'nun ardından Javier Saviola'nın da transfer edilmesi için sarı-lacivertli yönetime rapor verdiği sızan bilgiler arasında. EURO 2008'de David Villa-Fernando Torres çiftiyle rakiplere korku salan İspanya'yı yöneten Aragones'in Saviola-Güiza ikilisini yan yana oynatmayı planladığı öğrenildi.

Kariyerinde R. Plate, Barcelona, Sevilla ve R.Madrid gibi marka isimler bulunan Saviola'nın artık 'demir atacak' bir takıma gitmek istediği biliniyor. Aragones'in ismine güvenen 'tavşan' lakaplı Arjantinlinin Avrupa'da ismini duyuran Fenerbahçe'ye sıcak baktığı camiaya yakın kaynaklardan edinilen bilgiler arasında. Genç golcünün bonservis bedeli R. Madrid tarafından 5 milyon euro olarak açıklandı.         
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

saldır beşiktaş

"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

fotospor - fotogol

2 gazeteyi günlük okuyun gülme komasına girersiniz
19o3

CR7

Alıntı yapılan: BerkAy1903 - Ağustos 04, 2008, 16:08:10
fotospor - fotogol

2 gazeteyi günlük okuyun gülme komasına girersiniz

Ben de konuyu eğlence-mizah bölümüne mi açsam diye düşünmedim değil :D
Tereddütte kaldım yanlış bir yere açtıysam taşınabilir
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

Cem Goren

fotospor değil fotoshop giydirmedikleri forma kalmadı ;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

carlito1903

Ben bu fotospor, fotogol, fotomaç.. gibi gazetelerin genel yayın yönetmenleri ile tanışmayı çok istiyorum, nasıl bu kadar yalan haber yapabiliyorlar nerelerinden uyduruyorlar çok merak ediyorum :)

Yıllar önce fotomaçta şöyle bi haber vardı:

''Saviola Beşiktaş'a çok yakın, Arjantinli oyuncu yaptığı açıklamada İnönüde oynadığımız maçta (3-0 Barcelona maçı) taraftar beni çok etkilemişti, gelmeyi çok istiyorum''

Meğerse o maçta Saviola oynamamış :ahaha :ahaha

ist.hatirasi/3-4

rica ediyorum şu fotospora ayrı bir bölüm açın lütfen!
YÖNETİM İSTİFA !!!

ilhan mansız_melis

aman kolpa basın işte yakında beni de Beşiktaş'a aldıracaklar :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.