Ana Menü

Milan 5'lik Oldu!

Başlatan BerkAy1903, Ağustos 03, 2008, 17:42:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Sezon öncesi hazırlıklarına devam eden iki güçlü ekip Chelsea ve AC Milan, Lokomotiv Moskova ekibinin ev sahipliği yaptığı Russian Railways Cup 3. lük maçında karşı karşıya geldi. Mücadele 5-0 Chelsea üstünlüğü ile sona erdi. Mavilerin Milan'ı adeta yerle bir ettiği maçta uçuran isimler ise Anelka (4) ve Lampard oldu.
Anelka attığı 4 gol ile maçın yıldızı olurken, Milan'da Pato, Ronaldinho gibi isimler Milli takım kamplarında olduğu için, Kaka da sakatlığı sebebiyle sahada yer almadı. Chelsea'de yeni transfer Deco da Milan karşısında forma giyerken 90 dakika içinde Mavilerin gösterdiği performans, Milan'ın 42'lik kalecisi Kalac'ın gösterdiği performans akıllarda kaldı.

Chelsea'nin Milan'ı adeta tabir yerindeyse -döve döve- yendiği maçı kulübün Rus patronu Roman Abramovich de model sevgilisi Daria Zhukova ile tribünden takip etti. Öte yandan bu maçta Chelsea'nin yırtıcı golcüsü Didier Drogba sakatlığı sebebiyle sahada yer almadı.

19o3

BerkAy1903

19o3

carsi52

HazırLık maçı biLe oLsa YUH yani :D
Bölünür senin için uykular!

ferdikoclu

Anelka sezonu kapatır herhalde.. Ben geçen maçta izlemiştim bu anelka o anelka olamaz.. Sanırım W.Philips Anelkanın formasını üzerine giyip attı 4 tane.. Milan için ölçüt olamaz belki ama sinyaller iyi değil eksiklerine rağmen..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Cem Goren

hazırlık maçıda olsa yedek takımda çıksa milan gibi bir takımın 5 gol yemesini yakıştıramıyorum kendilerine
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ferdikoclu

Maldini hala oynuyor.. Adamın gözlerinin altındaki torbalardan topu göremeyecek yakında..Yaşıtları huzur evinde son senelerini geçiriyorlar..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.