Ana Menü

Fotospor(yılın komedisi :D süper bir haber :))

Başlatan CR7, Temmuz 30, 2008, 01:33:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CR7

Fotospor yılın bombasını patlattı!             
             Efsane Fotospor bugün efsaneler arasına girecek iki asparagas habere imza attı. Fotospor'un iddiasına göre G.Saray Kezman'ı tartışıyor! Sadece bu mu?                                           Fotospor Gazetesi bugün inanılmaz iki haberler okurlarının karşısına çıktı. Ünlü spor gazetesi, Fenerbahçe'nin iki yıldır verim alamadığı ve elinden çıkarmak için çabaladığı Kezman'ın Galatasaray'a gidebileceğini iddia etti. İşte "Duy da inanma" dedirten o haber:

"Manşetten verilen haberde Galatasaray camiasında "G.Saray forvet arıyor, Türkiye'yi tanıyan bilen Kezman'dan iyisini bulamaz" haberleri konuşulmaya başlandı. Transfer zayıf ihtimal olarak değerlendirilse de "Kezman, Tomas gibi olabilir" de deniyor. "

Gazete bu yalanla yetinmemiş olacak ki, manşetinde bir de Baptista bombası (!) patlattı. Gazetenin iddiasına göre Real Madrid Baptista'yı Galatasaray'a verdi. Ama bu iyiliğin bir karşılığı var! Gazete o iyiliği ise okurlarına şöyle duyurdu:

"Uzun süre Real Madrid'le pazarlık yapan ama 20 milyon euroluk bonserviste indirim yaptırtamayınca Baptista'dan vazgeçen Galatasaray'a gün doğdu. İspanyol devi, taraftarlarının büyük baskısı üzerine Arda Turan'a göz koydu. Şimdi ipler Aslan'ın elinde... Sızan haberlere göre Cim-Bom, Arda'yı vermek istemiyor ama genç oyuncu gitmekte ısrar ederse, Brezilyalı ünlü golcüyle birlikte Real'den en az 10 milyon euro talep edilecek... Ve büyük pazarlık böylelikle başlamış olacak...

Real Madrid'in asıl hedefi Manchester United'ın Portekizli starı Cristiano Ronaldo'ydu. Beyaz Şimşekler'in en ateşli taraftarlarının söz aldığı "realmadridfans.org" adlı internet sitesinde Arda'nın en az Ronaldo kadar önemli olduğu konusunda kampanya başlatıldı ve kulübe mesaj yağdırıldı. Arda Turan için özel bir forum sayfası bile açılırken, "Ronaldo Euro 2008'de bir, Arda ise 2 gol attı. Hem de gelecek vaadediyor. Ronaldo 90 milyon euroysa, Arda 180 milyon euro eder" şeklindeki yorumları Türk futbolseverlere büyük gurur yaşattı... "
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

carlito1903

Bugün bu fotospor mu fotogol mü hangisi hatırlamıyorum birinde şöyle bi haber vardı:

'Beşiktaş Seric'in alternatifini İspanya'da buldu:Pires'

Ulan bu kadar mı balon haber olur, dalga mı geçiyosunuz ya insanlarla...

-   -   -   -   -

Bide şöyle bi haber vardı:

'fb'nin Senna'ya verdiği süre doldu'  :ahaha

CR7

Fotogoldü ben de çok güldüm ya bir de Sinan Engin ocak'a kadar bekleyelim demiş
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

nouma93

abi fotogol filan okumayın bjk hergün 5 6 yabancı transfer yapıo :bjk
FRANSADA DOĞDU BEŞİKTAŞLI OLDU HELAL OLSUN SANA PASCAL NOUMA

ferdikoclu

"Real Madrid'in asıl hedefi Manchester United'ın Portekizli starı Cristiano Ronaldo'ydu. Beyaz Şimşekler'in en ateşli taraftarlarının söz aldığı "realmadridfans.org" adlı internet sitesinde Arda'nın en az Ronaldo kadar önemli olduğu konusunda kampanya başlatıldı ve kulübe mesaj yağdırıldı. Arda Turan için özel bir forum sayfası bile açılırken, "Ronaldo Euro 2008'de bir, Arda ise 2 gol attı. Hem de gelecek vaadediyor. Ronaldo 90 milyon euroysa, Arda 180 milyon euro eder" şeklindeki yorumları Türk futbolseverlere büyük gurur yaşattı... "

Bunun üzerine birşey demiyorum.. Şimdi C.Ronaldo-Arda kavgasına girişmeyelim diye sadece bu kadar kısa bir yorumla bırakıyorum..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ZLataN

Ya fotospor ya fotogoL hep karıştırırım bunLaRı ;D

2 yıL önceydi gaLiba, Beşiktaş BarceLona'nın goLcüsü Gio'yLa anLaştı, 65 maçta 3 goL atan ünLü yıLdız...GoLcü diye bahsettiği Gio biLdiğimiz Giovanni Van BRonckhorst :D SoL bek oLan  ;D

Arada güLmek için aLıp okumak gerekiyor asLında :)

NoPasaran

Fotospor ile Fotogol farklımı ya :D

Okulda okudum en son 2 sene önce..

neye görer hazırlıyorlar bir gün yanlarına gitmek için görüşeceğim. Çok merak ediyorum..

Benim Futbol tarihindeki en büyük transfer yalanını starda dinlemştim..

Parmanın şaşalı yılları O günler

Star haber

"Crespo, Cannavaro ve Thuram Beşiktaşa geliyor "

:ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

sercAn1903

öyle yav. birinde kewel dı galiba ona 17m verildi deniyor birinde 12m. biri fotospor biride fotogol. :D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

salvador

arda 180 milyon dolar ronaldo 90 milyon dolor ??? biz neden bunu fark etmiyoruz
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

saldır beşiktaş

Şimdi de Voronın

Liverpool, Robbie Keane'i kadrosuna katınca açıkta kalan golcü Ukraynalı, eski çalıştırıcısı Skibbe'ye sığındı

G.SARAY'IN golcü arayışlarında her gün yeni bir isim ortaya çıkıyor. Başkan Adnan Polat'ın dünya çapında 2 yıldız daha alacağını açıklamasının ardından sarı-kırmızılı takımın golcü arayışları hızlandı. Bu arada sürpriz gelişmeler de oluyor. Bunlardan biri Ukraynalı Voronin... Voronin, Liverpool'un Tottenham'ın kaptanı Robbie Keane'i 38 milyon euroya kadrosuna katan Liverpool'da Torres, Kuyt ve Babel gibi isimlerin gerisinde kaldı. KADROYA girme şansı fazla olmayan Voronin, 2004-2007 yıllarında Leverkusen'de forma giymiş, Skibbe'nin en parlak talebelerinden biri olarak 92 maçta 32 gol kaydetmişti. Ukrayna futbolunun Shevchenko'dan sonra yetiştirdiği en parlak forvet oyuncusu olarak gösterilen Andriy Voronin Galatasaray teknik direktörü Skibbe'ye "Sizinle çalışmakmak istiyorum" diye mesaj yolladı. Voronin transfer listesine girdi.

foto spor ;D
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

edit

carsi52

Çok merak ediyorum bu haberLeri biLerek nasıL yazıyorLar ;D
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

''Fener'in Senna'ya verdiği süre doldu''  :ahaha :ahaha
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

BerkAy1903

Harbiden Gazetelerini Doldurmak İçin Sıkmadıkları Şey Kalmıyor ;D

Alayı KøLpa Ya..
19o3

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.