Ana Menü

Köprü Dizisi

Başlatan C@Rsİ_MaNiA_11, Ocak 09, 2007, 16:34:53

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Ocak 14, 2007, 23:59:12
izLiorum ama pek bi şey anLamadım.

anlamadığın yerleri bana sor msnden..ama adam gibi konuşacaksan..kilitlemeden..

Non Mollare Mai

Uğur iptaLim yine ya ;D yok oLm zevki kaçtı artık yapa yapa.. Bu akşam bi izLiyim yeni böLümünü.. Köprü yapmaya faLan çaLışıoLar bi taraf yaptırmıo dieri yapmak istio faLan öLe bişiLer anLadım ama..
edit

ugur24

vali yapmak istiyo o diğer şahin ka'ya benzeyen bi adam var o yaptırmamak istiyo..izle biraz anlarsın anlamayacak bişey yok..

sedokajmeran

Alıntı yapılan: ugur24 - Ocak 15, 2007, 17:32:47
vali yapmak istiyo o diğer şahin ka'ya benzeyen bi adam var o yaptırmamak istiyo..izle biraz anlarsın anlamayacak bişey yok..

dizide teröristlerde var dagdan inerek halktan insan ve gıda istiyorlar..... vali olan recep yazıcıoglunu canlandırıyor....amacı oraya kopru yapmak.. ama halk tehditlerden destek olamıyor.. carsı bjk yazan muhendis tam intahar ederken vali onu ikna ederek yasama dondurdu o da kopru yapacak oraya... izle diziyi anlarsın zaten...
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

sedokajmeran

gercek bi hikaye olmakla birlikte bir cok gereksiz diziden guzel
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

DIABLO

çok güzel gerçi çarşı'yı tanımayan yok ama olsun
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Non Mollare Mai

Tamamdır şimdi çözdüm işi.. Artık anLayarak seyrederim..
edit

berk1172

diziyede çıkmışız sonunda daha ne kaldı? ;D
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

C@Rsİ_MaNiA_11

arkadaşlar dün akşam dizi yine süperdi barakaya yazılan çarşı yazısı değişmiş yenisi yazılmış birde mühendis kendi odasına çarşının yeni çıkan atksını asmış onun karşısınada atkının öteki tarafını asmış abi bu dizide her hafta beşiktaşa ilgili kesin bişey var şiddetle tavsiye ediyorum izlemenize dün akşam süperdi yanlız :)
Oram Buram MEŞALE koksun,Bazen Pınarbaşı, Bazen Gözyaşı OLSUN...!!!!!

C@Rsİ_MaNiA_11

ayrıca o köprü diklirse kesin beşitaş bayrağı asacaklar :) ayrıca orda oynyan tombalacıda beşiktaşlı son manisa maçında çarşı atksını takmış maça giriyordu

HaRd_ViCToRy_1903

Bu dizi harika bişi şimdi daha çok gözüme girdi bu dizi yazıda çok gzl duruoyr be abi

C@Rsİ_MaNiA_11

ugur24

dizinin en fanatik izleyicilerinden birisi benim..o tombalacı beşiktaş kongre üyesi zaten..tekrarını izlemek isteyenler olursa bu akşam saat 22.00'de eurostar'da..

BerkAy1903

artık bende izliycem bu diziyi :D
19o3

C@Rsİ_MaNiA_11

forumdaki bazı arkdaşlar sallamıyo bakıyorumda