Ana Menü

Mafya Lazio'yu Alamadı

Başlatan saldır beşiktaş, Temmuz 24, 2008, 13:23:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

İtalyan mafyasının Lazio'yu alma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

İtalyan emniyet kuvvetleri yaptıkları operasyonla, organize suç örgütü kurarak Lazio'yu satın almaya çalışan yedi kişiyi tutukladı. Polis eski Lazio başkanlarından Chinaglia'nın da peşine düştü

İtalya'da önceki gün polis Lazio kulübünü aklanmış parayla satın almaya çalışan yedi kişiyi tutukladı. Emniyet kuvvetleri bir süredir takip ettikleri bu kişileri organize suç örgütü kurmaktan demir parmaklıkların arkasında attı.

Napoli'de faaliyet gösteren Casalesi ailesinin paralarını aklayan ve bu paralarla Lazio'yu satın alman isteyenler arasında dokuz İtalyan ile bir Macar vatandaşının olduğu ve bunlardan yedisinin tutuklandığı açıklandı. Bu arada takip edilenler arasında eski Laziolu Giorgio Chinaglia'nın da olduğu öğrenildi.

Amerika'da yaşayan 61 yaşındaki eski futbolcu, Lazio'nun 1974'te kazandığı ilk şampiyonlukta rol oynadıktan sonra kulübün başkanı olmuş ve görev yaptığı sırada Roma ekibinin borsada işlem gören hisse senetlerinin fiyatlarını manüple ettiği gerekçesiyle savcılar tarafından kovuşturulmuştu. Bir ara bugünkü başkan Claudio Lotito'yu kandırıp Macar yatırımcıların kulübü satın almak istediklerini de söyleyen Chinaglia sonradan 'Yeni Dünya'ya yerleişmişti. Amerika'dan İtalyan basınına konuşurken, ısrarla masum olduğunun altını çizdi.

İtalyan devlet televizyonu RAI'ye demeç veren eski başkan, "Bu insanları tanımıyorum. Olan bitenler hakkında en ufak bir fikrim de yok" dedi. Bu arada Chinaglia, 1970'lerin sonlarında Pele ve Beckenbauer ile birlikte Cosmos'da forma giymişti.(goal)
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

Non Mollare Mai

Çekin pis ellerinizi futboldan.
edit