Ana Menü

M.Topuz:'Takımıma ihanet etmem'

Başlatan carlito1903, Temmuz 23, 2008, 18:27:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Transfer döneminin gözde ismi Kayserisporlu Mehmet Topuz'dan çarpıcı açıklamalar!..

Lig TV muhabiri Mustafa Öztoprak'a konuşan yıldız oyuncu, hedefleri ve kendisi hakkında çıkan transfer dedikodularıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. 

Mehmet Topuz'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"UEFA KUPASI'NDA GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ"

Futbola Kayseri Yolspor'da başladım. Orada 7 sene oynadıkta sonra Kayserispor'a geldim ve burada 9 senedir forma giyiyorum.

Yeni sezona hazırlanıyoruz. İlk etapta kondisyon çalıştık. İkinci etapta ise maçlarla geçiriyoruz. Bizim de hedeflerimiz var. O hedeflere varmak için çalışıyoruz. Hedefimiz Kayserispor'u en iyi yerlere getirmek. Geçen sene olduğu gibi yine Türkiye Kupası'nı almak istiyoruz. UEFA'da gruplara kalmak istiyoruz. Takımın hedefleri bunlar. Benim hedeflerim de bunlar. Zaten bu hedeflere ulaştıktan sonra bir yerlere geleceğiz.

"KAYSERİSPOR'A İHANET ETMEM"

Ben hiçbir zaman Kayserispor'a ihanet etmem. Ben aldığımın hakkını vermek zorundayım. Bir takım sizi istiyorsa hemen gitmek gerekmez. Kayseri'de memnun olduğumu hep söyledim. Başkanla zaten baba-oğul gibiyiz. Kazandığımın karşılığını vermek zorundayım. Hiçbir zaman "şu takım beni istiyor" diye düşünmedim. Kafam karışmadı. Kayserispor'a imza attım ve burada mutluyum.

"İLHAN PARLAK BİRAZ DAHA BEKLEMELİYDİ"

Bence biraz daha beklemek lazım. İlhan Parlak bence biraz daha beklemeliydi ama kısmet bu. Burada anlaşamadı. İnşallah Allah yolu yolunu açık etsin.

"ERTUĞRUL HOCAYI KİMSE TARTIŞAMAZ"

Ertuğrul hocanın Kayserispor'da yaptıkları ortada. Onu kimse tartışamaz. Ondan sonra gelecek hoca bizim için çok önemliydi. Tolunay hoca geçen sene çok emek verdi. Daha ilk toplantıda "Türkiye Kupası Kayseri'ye gelecek" dedi. Şu ana kadar çok iyi gidiyoruz. Bu sene de geçen seneki gibi başarılı olacağımıza inanıyorum.

"MİLLİ TAKIM İÇİN SIRAMI BEKLEYECEĞİM"

Euro 2008'de maçları izlerken tüylerim diken diken oldu. Hep onlarla beraberdim Dua ettim arkadaşlarım için. Herkes ister orada olmayı ama olmadı. Bir şey diyemiyorsun. Bir şey demeye hakkın yok. Bir kişi seçiyor. Bekleyeceğiz sıramızı.

onaT

gün gelecek çubuklu siyah beyazı sende giyeceksin! :D

Guti ORÇ.

keskinli

dedikleri dogruysa karakterli insanmis
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Kralkartal21

Bu sene bize gelmiyeceği kesinleşti o zaman.

Taraftar bir umutla bekliyordu da..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Ben nedense halen bu adamı alacağımızı düşünüyorum..

Beşiktaş'ın orta sahası iyi değil ya neden gözükmüyor yine..

Tello cisse Delgado Serdar Özkan

Kewell Arda Lincoln Linderoth

Alex Emre Deivid ve Yeni ön libero (Albelda olabilir)

Orat sahamızda Topuzu görmek gerekiyor..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Ahh be Topuz geL bize uçur bizi bizde sana şampiyonLuk yaşataLım :D
Bölünür senin için uykular!

onaT

Kewell Arda Lincoln Linderoth.

şaka maka çok iyi valla.

bizimki Milan gibi olabilir:

Delgado
Tello          Mehmet Topuz       Serdar Özkan
                 Edu Cisse

uefa maçlarında tabii...

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

hepsiyAh