Ana Menü

Trabzonspor Genç Sami'yi Kaptı.

Başlatan BerkAy1903, Temmuz 23, 2008, 14:28:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BerkAy1903

Trabzon - [/b] Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Hollanda'nın NEC Nijmegen Kulübünden Sami Büyüktopaç ile sözleşme imzaladı.  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, gurbetçi oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.  Kulüp basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Levent Erkuloğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak bu sezon güçlü bir kadro oluşturduklarını belirterek, ''Bu kadroyu oluştururken gerek kalitesi gerekse de tecrübesiyle kendisini kabul ettirmiş oyuncular aldık. Bunun yanında da genç ve yetenekli oyuncuları da kadroya dahil ettik'' dedi.  Genç oyunculardan birinin Sami Büyüktopaç olduğunu ifade eden Erkuloğlu, ''Sami, Gerede kampında gösterdiği performansla Trabzonspor'a uzun süre hizmet edeceğinin ve burada büyük başarılara imza atacağının mesajını vermiştir. Bu transferin hem kendisine hem camiaya hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.  Sami ise Trabzonspor gibi bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''4 büyük kulüpten birine geldim. Umarım her iki takım için de hayırlı olur. Daha 20 yaşındayım. Zaman geçtikçe futboluma daha çok şey katacağıma inanıyorum'' dedi.  -FİKSTÜR DEĞERLENDİRMESİ-  Basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Erkuloğlu, gazetecilerin sorusu üzerine de açıklamalarda bulundu. Erkuloğlu, bu saatten sonra fikstürün çok önemli olmadığını belirterek, şöyle devam etti:  ''İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Bu kadroyla beraber Trabzonspor, zirveye gidecek hareketlerde bulunacak, o şekilde mücadele edecek. Fikstürün önemi yok. Tabii ki iyi başlangıçlar iyi sonlar getirir. İlk maçın seyircisiz oynanması çok netleşmiş değil. Oynanırsa tabii ki dezavantaj. Seyircisiz maç oynamayı artık istemiyoruz. Hem seyircimiz hem biz mağdur oluyoruz. Trabzonspor'un, ligin başlarında oynadığı maçlar en fazla hasılat elde ettiği maçlar. Taraftar bu takımdan mahrum olacak. Onun için çok dikkatli olmalıyız.''  Senegalli kaleci Sylva ile kendilerinin bir problemi olmadığını ifade eden Erkuloğlu, ''Kendisi kulübüyle sorununu hallederse gelecek. Gelirse kapımız ona açık'' diye konuştu.
19o3

Non Mollare Mai

Konu başlığında kaptan yaptı yazıyorda konu içeriğinde öyle bi açıklama yok ?
edit

carlito1903

Bende kaptanlıkla alakalı yazıda bişey göremedim...

BerkAy1903

19o3

hepsiyAh

"kaptı"       "kaptan yaptıı"

ilginç bi yaklasım :D

Non Mollare Mai

:koptum :koptum :koptum

Öldüm yaa bu gaf unutulmaz ;D ;D
edit

carsi52

Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

onaT