Ana Menü

Türkiye - Abd [A Milli takım hazırlık maçı]

Başlatan carlito1903, Temmuz 22, 2008, 16:49:03

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

saldır beşiktaş

karşımızda kobe braynt,lebron james,carmelo antonhny,dwıght howard gibi devler var bakalım nasıl bir baskatbol sergileyeceğiz
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

CR7

ilk 5 dakika abd:20 Türkiye:15

ilk çeyrek abd:31 Türkiye:30
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

IL Capitano

Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

CR7

artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

akbaba71

114-82 sona erdi.

Hazırlıkların sonunda ve tam kadro olan abb

hazırlıkların başında hido,memo ömersiz türkiye

bizim takımın abd nin koşkoş oyununa uymasıyla fark son derece normal..

Abdnin ön alan savunması cok iyiydi .

Pota altlarının kötü olacağını bekliyordum ama cok kötüydü..

İspanya ve Yunanistan her zamanki oyunlarını oynarlarsa abd yi ezerler pota altında..

Cenk milli formayla bir başkaydı yine  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

ABD'yi durduramadık: 114-82
2009'da Polonya'da yapılacak Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme grupları için hazırlıklarını sürdüren Milli Takımımız, yıldızlar topluluğu ABD Milli Takımı ile karşı karşıya geldi. Amerika Birleşik Devletleri sahadan 114-82 galip ayrıldı. Çin'in özel yönetim bölgesi Macau'da oynanan karşılaşmanın özellikle ilk periyodunda mükemmel bir oyun çıkartan ve bir ara da öne geçen 12 Dev Adam, ikinci periyotta çözüldü. D. Howard'ın basketleriyle ikinci periyota başlayan Amerika, savunmasını da sertleştirince farkı hızla açmaya başladı.

Sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyen Hidayet Türkoğlu'nun yokluğunu hisseden Milli Takımımız'da Kerem Tunçeri, takımımızın en etkili ismi olarak ön plana çıktı. Kobe Bryant, LeBron James ve Chris Paul gibi NBA yıldızlarından oluşan kadrosuyla göz kamaştıran ABD'de ise Dwyane Wade ve sakatlıktan yeni kurtulan LeBron James sahanın en iyi isimleriydi.

İlk periyot: 31-30 (ABD lehine)
İkinci periyot: 54-37 (ABD lehine)
Üçüncü periyot: 87-59 (ABD lehine)
19o3

Kralkartal21

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

rakibimizin abd old. düşünürsek karamsarlığa gerek yok sonuçta dünyanın en iyi oyunculşarına karşı oynuyorsunuz
82 sayı atmakda bence abd önünde birazda olsa bi başarıdır eksiklerimizide düşünürsek fazla önemsenmeyecek bir mağlubiyet bence
altın kapılarımız kan oldu tayfun

RCA

bence yunanistan abd yi yener çünkü abd ye ters bi takım bugun litvanya maçının tamamını izledim litvanya sert savunma yaptımı abd oyuncuları zorlanıo..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Kralkartal21

12 Dev Adam'ın ABD maçında giydiği formalarda Türk bayrağı yoktu! Peki bu uygulamanın sebebi neydi?

12 Dev Adam'ın Avrupa Şampiyonası ve ABD Milli Takımı'nın da Pekin'de düzenlenecek Olimpiyatlar'a hazırlık yaptığı maçta A Milliler'in formalarında Türk bayrağı taşımaması tepki çekti. Ancak konuyla ilgili yetkili isimlerle görüşen HABERTURK.COM SPOR bu uygulamanın sebebini öğrendi.
A Milli Basketbol Takımı, ABD Milli Takımı ile oynadığı hazırlık maçını 114-82 kaybederken sadece ilk çeyrekte etkili olabilmiş ve ardından da üstünlüğü güçlü rakibine kaptırmıştı. Ancak maç sonucu kadar dikkat çeken bir diğer nokta formalardaki eksiklikti.
ABD Milli Takımı'nın formasında Amerika Birleşik Devletleri'nin bayrağı yer alırken, "12 Dev Adam"ın formalarında Türk bayrağı yoktu.
Milli Takım formalarında sponsorların logolarının yanı sıra FIBA amblemi de yer alırken, formada Ay-yıldızlı Türk bayrağının olmaması tepkilere yol açtı.

"PROSEDÜR GEREĞİ"

Konuyla ilgili resmi açıklama ve bir yanlış anlaşılma olmaması için A Milli Basketbol Takımı yetkilileri HABERTURK.COM SPOR'a konuştu. Resmi prosedür gereği Türk bayrağının olamadığını ifade eden A Milli Basketbol Takımı Genel Menajeri Barbaros Akkaş kesinlikle yanlış bir uygulama yapılmadığını belirtti.
Akkaş, Macau Adası'nda katıldığı turnuva ile Avrupa Şampiyonası elemeleri için hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımımız'ın organizasyonda forma karmaşasına takılmasının sebebi olarak FIBA'nın prosedürüne işaret etti. FIBA, Olimpiyatlara katılan takımların formalarının üstünde hem ülke ismi, hem de bayrağının yer almasını isterken, Olimpiyatlar'da mücadele etmeyen takımların ise sadece ülke ismi yazılı forma ile maçlara çıkmasını istiyor. Akkaş bu prosedürün de bu duruma sebep olduğunu ifade etti. Böylece olimpiyatlara katılan ABD ve Litvanya hem ülke hem de bayraklı forma ile mücadele ederken, A Milliler üzerinde ülke ismi yazan formalarla müsabakalara çıkıyor.

Habertürk

carsi52

Bugün bende gazetede gördüm bu haberi.
Ne biçim iştir bu ya..
Milli takımımızda AY-YILDIZ YOK !

YAZIK ÇOK YAZIK !
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Neden olduğu yazıyor Kaan üstte.
Prosedür böyleymiş. Federasyonun yapmış olduğu bi şey değil.
edit