Ana Menü

Barbarez, futbolu bıraktı

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 22, 2008, 01:01:37

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Bundesliga'da en çok forma giyen oyuncu olan Sergej Barbarez, futbol hayatını noktaladığını duyurdu.

Barbarez, futbolu bıraktı

Bosna Hersek futbolunun efsane ismi Sergej Barbarez, artık yolun sonuna geldiğini ve futbolu bıraktığını açıkladı. Almanya'da Hamburg, Dortmund ve Leverkusun formalarını giyen 36 yaşındaki oyuncusu Hamburger Morgenpost gazetesine yaptığı açıklamada "Benim için bu iş bitti" derken, futbol dışındaki aktivitelere devam edeceğini belirtti.

Bosna Hersek Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Barbarez, kariyeri boyunca Almanya'da futbol oynadı. 330 maçla Bundesliga'da en çok forma giyen yabancı oyuncu olan Barbarez, 2000-2001 sezonunda attığı 22 golle Bundesliga'da gol kralı olmuştu. 
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carlito1903

Bundesliga'da en çok forma giyen yabancı oyuncu olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim...

ferdikoclu

Çok farklı bir tarzı vardı.. Gerçekten futbol adına üzücü,Bosna Hersek için çok büyük kayıp...
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 22, 2008, 01:03:25
Bundesliga'da en çok forma giyen yabancı oyuncu olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim...
ben de ben de
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

keskinli

cok parlak bi futbolcu olmadi hic bi zaman
nasil olduda bu kadar almanyada kalabildi sasarim hala
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ferdikoclu

Ben neden olduğunu söyleyeyim keskinli.. Yedek kalmayı problem etmeyen bir adamdı. O yüzden çok tercih edildi.. Klübede uzun soluklu otursada promlemsiz adamdı..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

Guti ORÇ.

Alıntı yapılan: carlito1903 - Temmuz 22, 2008, 01:03:25

onaT

futbolda onu bırakmıştı zaten...