Ana Menü

Mourinho-Ancelotti kapıştı

Başlatan carlito1903, Temmuz 19, 2008, 08:10:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

İnter ve Milan'ın hocaları Ancelotti ile Mourinho, söz düellosuna girişti.

Performansı hala aynı...

Chelsea'den ayrıldıktan sonra kısa bir süre takım çalıştırmayan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, yeni takımı Inter'le önceki gün ilk idmanına çıktı.. Ve basına verdiği demeçlerle de İngiltere'deki performansının aynısını Çizme'de de sürdüreceğini gösterdi. Lacivert-Siyahlılar'a gelmeden önce adı Milano kentinin bir diğer takımı Milan'la anılan Mourinho'ya, bu takımın 49 yaşındaki hocası Carlo Ancelotti'den ilginç bir yorum geldi. Ancelotti, "O asla benim takımımın başına gelemezdi" diye konuştu.

'Benim bir dişçim var'

Ancelotti, buna gerekçe olarak ise Portekizli hocanın hayatında profesyonel olarak hiç top oynamamasını göstermişti. Tabii ki 'Special One' lakaplı teknik adamını bu söyleme cevabı gecikmedi. Mourinho, "Milan en büyük başarılarını Sacchi zamanında kazanmıştı.. Ve Sacchi de top oynamamıştı. Benim de bir dişçim var ve hiç dişleri ağırmadı" şeklinde esprili bir ifade kullanarak İtalya'da da gündeme oturmayı yine başardı. 45 yaşındaki Portekizli hoca idmandaki tavırlarıyla da izleyenleri yine büyüledi.

Gözünü Lampard'a dikti

"Bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var" diyen Jose Mourinho, Chelsea'den eski öğrencisi Frank Lampard'ı Inter'de görmek istediğini söyledi. Mourinho, İngiliz futbolcu için "Quaresma Porto'da, Lampard ise Chelsea'de. Lampard'ı iyi tanıyorum. Ayrıca 22 oyuncuyla çalışmak istiyorum buna kaleciler de dahil" dedi. İtalyan basını Lampard'ın, Çizme'de forma giymesinin an meselesi olduğunu iddia etti.