Ana Menü

Tümere Yeni Beste :D:D

Başlatan berk1172, Ocak 06, 2007, 23:05:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lalay ne zaman gelicen tümer inönüye hadi nerdesin nerde bekliyoruz seni kapalı önüne hadi tümer gelsene lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lalaylaylay

kısaca her zaman her yerde seninle birliktenin melodisi
Bölünür senin için uykular!

@LAYINA GİDER

eyw tamam güzelmiş valla statta gider

berk1172

ben yaptım ünlü oldum beste bana ait ;D
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

tufi_bjkli

beste çalmak ancak ezik fenerlilere yakışır,bi başkasının bestesini duyup da başka bi yerde topic açıp ben yaptım demek yakışır mı ?

berk1172

Alıntı yapılan: tufi_bjkli - Ocak 13, 2007, 23:01:09
beste çalmak ancak ezik fenerlilere yakışır,bi başkasının bestesini duyup da başka bi yerde topic açıp ben yaptım demek yakışır mı ?

beste çalmadım ki kardeş sen yanlış anladın galiba nese...
ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...

2 dia 2 muerto

sesın guzelmıs berk sana teklıf gelebılır hazır ol...emegıne saglık

tufi_bjkli

Alıntı yapılan: berk1172 - Ocak 13, 2007, 23:38:15
Alıntı yapılan: tufi_bjkli - Ocak 13, 2007, 23:01:09

beste çalmadım ki kardeş sen yanlış anladın galiba nese...
bak topicine yazmışsın ben yaptım diye,bumu yani bi beşiktaşlının yapması gereken bumu ?alıntıdır felan diyemezmiydin peki ben yaptım diye millete yutturuyosun

ceyhun

berkay allahın  warsa zaten derdin ii tamam senn olsun beste çalmak anca eziqlere ait fenerbahçe bide senin gibi ***çocukları neyse sana bişey demyom allaha hawale edyom ben msn mi werdm rhtm ;) oke...sölemedn geçemiyorum arkadaşlar harbden ankarada otrsaydım şu berkayıı ank güçlüler döwerken bende yardım ederdim allah şaidim :) ama kendn bilrsn berkay efendi ;) hadi eyw....

black-eagle

onu ceyhun yazdı msn de bana da atmıstı 2 hafta onceeee
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

berk1172

pardon beyler alıntı die değistiriyorum kusura bakmayın ;)

Timurlenk

valla bunu ilk forzabeşiktaş'tan birisi yaptı

tufi_bjkli