Ana Menü

Etoo "Fenerbahçe'den teklif var. Kararım haftaya"

Başlatan NoPasaran, Temmuz 17, 2008, 18:17:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Özbekistan'ın Kuruvchi takımına transfer olup olmayacağı tartışılan ve bu ülkeye giden Barcelonalı Samuel Eto'o, Fenerbahçe'den de teklif aldığını açıkladı. Kamerunlu golcü, kararını önümüzdeki hafta vereceğini söyledi.

İspanya'nın Barcelona kulübünde forma giyen Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o, Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını belirterek, ''Barcelona'ya dönünce teklifi değerlendireceğim'' dedi.

Özbekistan'ın Kuruvchi takımının davetlisi olarak bu ülkeye giden yıldız futbolcu, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te basın toplantısı düzenledi.

Samuel Eto'o, Özbek Kuruvchi kulübüyle transfer konusunda görüşmelerde bulunduğunu ifade ederek, söz konusu transfer konusundaki görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eto'o, daha düne kadar tatilde olduğunu, Taşkent'e geldiğini ve burada olmaktan memnun olduğunu dile getirirken, Özbek Kuruvchi kulübü yöneticileriyle olan görüşmelerde, kulübün hedeflerinin çok büyük olduğunu gördüğünü kaydetti.

Eto'o, henüz Barcelona'dan ayrılma konusunda kesin karar vermediğini, ancak birçok kulüpten teklifler aldığını kaydederek, hafta sonu Barcelona'da olacağını ve mevcut tüm teklifleri değerlendirerek son kararını vereceğini söyledi.

Gazetecilerin sorusu üzerine Eto'o, Türkiye'den Fenerbahçe kulübünden de teklif aldığını belirterek, bu teklifi de Barcelona'ya dönünce değerlendireceğini kaydetti.

Basın toplantısının ardından Kuruvchi kulübüne ait MHSK Stadına 9 numaralı beyaz renkli Kuruvchi formasıyla çıkan Samuel Eto'o, Kuruvchi kulübünün genç yetenekleriyle çalışma yaptı. Binlerce taraftar grubunun toplandığı MHSK stadında, Kuruvci minikleriyle birlikte olan ve onlara topa vuruş tekniklerini gösteren yıldız futbolcunun her topa vuruşu taraftarların büyük alkışını toplarken, stada toplanan taraftarlar grubu zaman zaman ''Hoş geldin Eto'o'' sloganlarını attı.

2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz mahsulat, Neftgaz Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede tamamlarken, ayrıca Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde ise İran'ın Saypa takımıyla karşılaşacak.

Kuruvchi son olarak Şilili Jose Luis Vilyanueva'yı transfer etmişti.

Kaynak : NTV ve diğer Ajanslar
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

beckyZWICKY

Valencia yada özbekistanı tercih edecektir. veya x bir takım.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

eRe

ozbekıstanda 40 mılyon euro teklıf edılmıs etoo ya !!!
www.erdemeksi.com

onaT

haftalık 900 bin dolar eder.
gördüğüm zaman ekrana bakakaldım.

gözzde_bjk

Fener 40 milyon veremeyeceğine göre Fener'e gelmeyecektir ama özbekistan'a gıtmektense Türkiye'ye gelmesi daha mantıklı olur.Tabi bu işte mantık falan yok sakın gelme Eto'o!
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

eRe

Alıntı yapılan: gözzde_bjk - Temmuz 17, 2008, 20:31:05
Fener 40 milyon veremeyeceğine göre Fener'e gelmeyecektir ama özbekistan'a gıtmektense Türkiye'ye gelmesi daha mantıklı olur.Tabi bu işte mantık falan yok sakın gelme Eto'o!
ne fenerı ben 40 mılyon verebılcek bı klup tanımıyodum dunyada ogrenmıs oldum
www.erdemeksi.com

carlito1903

Git Milan'a Valencia'ya Arsenal'a ne işin var fenerde Özbekistanda...

eRe

www.erdemeksi.com

carlito1903

Etoo 27 yaşında Avrupa'da futbolu bırakana kadar kazanabileceği parayı bir sezonda kazanabilir Özbekistan'da :)

onaT

[KralKartal]

Alıntı Yapancak birçok kulüpten teklifler aldığını kaydederek
[/b]

dogru bu, ama fenerbahceden teklif aldigini yabanci basindan okumadim
aciklamasi normaldi...
[/b]
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: eRe - Temmuz 17, 2008, 19:43:13
fener alırsa sasırmam artık ne yazık kı
aynen bende ama inşallah Eto'o gelmez inşallah
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

akbaba71

Özbekler güzel tanıtım yaptılar.

Kuruvchi kulübü 2 gündür Eto'o sayesinde tüm Avrupa'da manşetlerde. Ne işlerine yarayacak bilemem de anlamadığım dün devletin ajansının-Anadolu Ajansı-geçtiği haber. Taşkent'de Eto'o'nun basın toplantısından AA'nın geçtiği ve bugün tüm spor sayfalarında manşet olan ve taraftar forumlarında da tartışılan haber.

Eto'o'nun ağzından: "Fenerbahçe'den teklif aldım. Bir iki gün içinde cevap vereceğim." Barselona medyası başta olmak üzere 4 ülkenin gazetelerinde ve Reuters başta olmak üzere ajans haberlerinde böyle bir açıklaması yok Eto'o'nun.

Hepsi mi sansürledi(!) hepsi mi önemsiz bir açıklama olarak kabul etti! Haberi yapan Anadolu Ajansı olunca inanası geliyor insanın da; bu işte bir gariplik var. Eto'o Türkiye'ye gelir mi? Parasını verdikten sonra herkes gelir de; Guiza transferi sonrasında gerçekten böyle bir teklif var mı? Yoksa tüm Avrupa medyasını atlayan Anadolu Ajansı muhabiri kuytu köşede Eto'o'dan bu açıklamayı mı aldı(?)

Alıntıdır.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

NoPasaran

AA dan açıklama bekleyelim :D

Yahu bu devlet ajansı :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net