Ana Menü

ezikbahçe--palermo

Başlatan yuNuS1903, Kasım 21, 2006, 20:02:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

@LAYINA GİDER

palermo tabiki ilker yasin anlatır inş. komedi oluyor ya

GöKHaN

Palermo alir insallah fakat sanmiyorum nedeni ise 8 kisiyi getirmemis as kadrodan sakatliklar yorgunluklar bahanesiyle.. bu ezikler bu aci alicak gibime geliyor.. FORZA PALERMO..!
BESIKTAS   Kartallar Yüksek Ucar..!   BESIKTAS

yuNuS1903

palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo palermo  palermo palermo palermo palermo  palermo palermo palermo palermo  palermo palermo palermo

yuNuS1903

ezikbahçe 1 0 palermo

appiah

poacher

palermo beni hayal kırıklığına uğrattı
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

GöKHaN

Neyse kendimizi Ülke Puani diye avutalim 3-0 net skor

ugur24

ya bu palermo yedek kadroyla mı çıktı izleyemedim maçı ben..haftasonu interle liderlik maçına çıkacakmış palermo yedeklerle çıkmış olabilir..bu maçın 3-0 bitmesi imkansız yoksa..

eren06

palermo paf takımıyla çıktı...yazıklar olsun

NoPasaran

Abartmayın yedek şu bu..

fenerbahçe iyi oynadı..HAKKIYDI KAZANDI
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

bLoodsTat

haklısın kardeş ole oldu..
Bizden başka hangi takımın armasında TÜRK BAYRAĞI var !?

eren06

Alıntı yapılan: NoPasaran - Kasım 24, 2006, 04:22:57
Abartmayın yedek şu bu..

kaleceleri paf takım kalecisiydi 18 yaşında...palermo ligde sadece 1 kez şampiyon olumuş bu yıl interle birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı ligi düşünerek paf ağırlıklı bi kadroyla çıktılar maça

Non Mollare Mai

7 EksikLe çıktıLar zaten uefaya önem vermioLar.. Hafta sonuda interLe maçLarı var onLar için Liq önemLi.
edit

GöKHaN

Alıntı yapılan: NoPasaran - Kasım 24, 2006, 04:22:57
Abartmayın yedek şu bu..

Karsindaki Nekadar Kötü oynarsa sen okadar iyi oynamaya baslarsin.. adsamlar ulu orta Italya Liginde Sampiyonluga oynuyoruz diye 7-8 Futbolcusunu Türkiyeye getirmedi sen halene Fener iyi oynadi diyorsun takimin %70 yedek alt yapi paf ilk 18e giremiyenler daha nasil degisik stilde anlatayim palermo B veya Plaermo 2 gibi isimler katilabilir bu dünkü macta oynuyan takima.. Fener almadi Palermo yedekleri anca bukadar..!

syHbyZ

yuNuS1903

adamlar 8 eksik çıktılar yensinler yaneee