Ana Menü

Eto'o ve Ronaldinho fener de :D

Başlatan ilhan mansız_melis, Temmuz 14, 2008, 16:47:09

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Efsane Fotospor bugün Fenerbahçe'ye iki önemli transfer yaptı..!
14 Temmuz 2008 15:35
Efsane Fotospor bugün Fenerbahçe'ye iki önemli transfer yaptı! Haberi görenler gözlerine inanamadı.

Efsane Fotospor, durdu durdu turnayı gözünden vurdu.Gazetenin haberine göre Eto'o ve Ronaldinho artık Fenerli gibi..!

Gazete'nin haberi şöyle: "Barcelona iki yıldızda damping yapınca Kanarya'ya gönül veren 'ünlü işadamı' "HEDİYE SÖZÜ" için düğmeye bastı...

Kabuk değiştiren ve Deco'yu sattıktan sonra diğer yıldızları Eto'o ile Ronaldinho'ya da müşteri arayan Barcelona, sonunda yola geldi! Kamerunlu süper star Eto'o'nun fiyatı 19'a, Brezilyalı top cambazının bonservis bedeli ise 18 milyon euroya kadar düşürüldü...

Taraftarına gerçek anlamda bir dünya yıldızı sunmak isteyen Fenerbahçe'nin iştahı yeniden kabardı. Eto'o'yu kulübe hediye etmek istediği "derin Fenerbahçe'de" sıkça konuşulan ünlü işadamının, son indirimlerden sonra Ronaldinho'yu da gündemine aldığı iddia edildi! İspanyol hoca Aragones'i bile heyecan kapladı!"

Fotospor'un transfer bombaları bununla da sınırlı değil.. Gazete bakın başka kimleri transfer etti:

Halil tamam Hamit yolda

Yabancı kontenjanı nedeniyle yerli futbolculara yönelen Fenerbahçe Halil Altıntop'tan olumlu yanıt aldı. Almanya'nın Schalke takımında forma giyen futbolcurun ikiz kardeşi Hamit de sarı-lacivertli formaya sıcak bakıyor. Her konuda anlaşmaya varılan Halil için Alman kulübü yetkilileriyle masaya oturulacak. Halil'in teklifi kabul etmesi Hamit'i de heyecanlandırdı. Euro 2008'de milli takımın en başarılı oyuncusu olan Hamit, "Halil'le birlikte oynamak isterim. Ancak Bayern ile bonservis sorunumun çözülmesi gerekir" şeklinde konuştu.     :ahaha :ahaha :ahaha
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

:ahaha   :ahaha   :ahaha   :ahaha   :ahaha
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

onaT

güleyimmi ağlayımmı?
al ikisinin arası: :ahaha

Kralkartal21

Fotospor'dan bir mükkemmel transfer daha. :sigara

:ahaha :ahaha :ahaha
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ZeMaHŞeR

abi efsane fotospor yazdıysa doğrudur   :ahaha   :ahaha

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ZeMaHŞeR

ya abi hiç güleceğim yoktu...

hala gülmekten ölüyorum...

bunlar yakında ronaldoyu'da alır Manu'dan :D

eyup1903

sallayında biraz destekli sallayın yaaa

NoPasaran

Bugün tarihli Fotospor Gazetesi baştan aşağı uydurma bir hikaye yazarak bir işadamının Ronaldinho ya da Eto'o 'yu kulübümüze hediye edeceği ve bu yönde çalışmaları hızlandırdığı şeklinde bir haber yayınlamaktadır. Yalanın bu kadarına da pes dedirten bu tarz bir haber yapmak gazetecilik mesleğine karşı da yapılmış bir ayıptır. Futbol kulüplerinde transferler gazetenin iddia ettiği gibi komik bir şekilde hediyeler şeklinde yapılmaz. Ayrıca adı
geçen futbolcuların maliyetleri de ortada iken bu tarz yalan haberler yaparak gereksiz yere transfer umudu varmış gibi göstermek ve kamuoyunu kandırmaya çalışmak da ayıptır. Yalan transfer haberlerine artık bir son verin.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

onaT

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 14, 2008, 19:54:15

Bugün tarihli Fotospor Gazetesi baştan aşağı uydurma bir hikaye yazarak bir işadamının Ronaldinho ya da Eto'o 'yu kulübümüze hediye edeceği ve bu yönde çalışmaları hızlandırdığı şeklinde bir haber yayınlamaktadır. Yalanın bu kadarına da pes dedirten bu tarz bir haber yapmak gazetecilik mesleğine karşı da yapılmış bir ayıptır. Futbol kulüplerinde transferler gazetenin iddia ettiği gibi komik bir şekilde hediyeler şeklinde yapılmaz. Ayrıca adı
geçen futbolcuların maliyetleri de ortada iken bu tarz yalan haberler yaparak gereksiz yere transfer umudu varmış gibi göstermek ve kamuoyunu kandırmaya çalışmak da ayıptır. Yalan transfer haberlerine artık bir son verin.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

vay güzel yazmışlar bea :D

Non Mollare Mai

Ya anlamadığım şey böyle bi haber neden hangi amaçla yazarlar.
Gerçeklik payı olmadığını bi gerizekalı bile anlayabilir.
Gerçekten sinirleniyorum ya bu adamlara. Ulan anasına yediği küfürlerin haddi hesabı yok fotomaçında fotosporunda. Fotospor gerçekten baştan aşağıya uydurma bi gazete. Fotomaçında ondan kalır yanı yokta yine arada tutturuyorlar.
edit

NoPasaran

Bende şuna çok gülmüştüm

Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Fotospora kızmıyorum ben Bu gazeteyi alan kim onlara kızıyorum  >:(
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

onaT

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 14, 2008, 20:12:35
Bende şuna çok gülmüştüm

Bugün tarihli Pas Fotomaç gazetesi Yılmaz Şenol imzası ile manşetten verdiği haberinde kulübümüzün Eto'o ile sözleşme imzalayacağını öne sürüyor. Sadece 27 milyon euro bonservis bedelinin söz konusu olduğu haberde bahsedilen bu oyuncuya ödenecek tüm masraflar alt alta yazıldığında bu transfer haberinin yalan ve mantık dışı olduğu açıkça görülmektedir. Ancak sırf haberlerini doğrulamak adına Fotomaç Gazetesi tüm masrafları karşılamayı kabul ederek bu oyuncuyu kulübümüze transfer ederlerse bunu kabul edebiliriz.

Saygılarımızla

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

:ahaha
uLan fenerdende laf yediniz ya helal.

carsi52

Bölünür senin için uykular!