Ana Menü

Saygısız !!

Başlatan carlito1903, Temmuz 13, 2008, 18:38:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Fenerbahçe'nin önceki gün kampına katılan Tümer , dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti.

Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer'in yanına gelerek, "Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?" şeklindeki isteğine Tümer, "Ya hastalanırsam ne olacak" diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın "Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek" şeklindeki sözlerine "Bas git buradan" şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer'e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer'e "Çok şerefsizmişsin" diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.

MİLLİYET

Biraz da insan olmayı dene be !!

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

baska bi konu altinda bu olay yazilmisti zaten ama o basligin altinda kayboldu bu olay
buradan devam etmekte yarar var
tümerin yaptigi terbiyesizlik bunu inkar eden cikmaz
maalesef ayni olayi bende metinle yasamistim,bi resim cekinmeyi cok görmüstü bana,hemde tersleyerek,o günden sonra hic bir futbolcuyu bastaci etmemeye karar vermistim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

3 sene önce devre arası kampında takım Antalyadayken bizim bi arkadaş gitmiş tümerle fotoğraf çekilmeye onu da aynı şekilde terslemiş...

Çok sorunlu bi karakteri var...

husoeagle

kayserideyken cuma namazı esnasında fotoğraf çektirmiştik tümerle bize bayağı bi sabretmiş ve yardımcı olmuştu demekki zamanı zamanını tutmuyo
fotoğraf konusunda ibrahim toramanın üstüne tanımam ama hemen hemen bütün futbolcualrla fotoğraf çektirmiştik ama en yakın toraman davranmıştı

Kralkartal21

Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

onaT

aile terbiyesi olmayınca istediğin kadar paran olsun.

Guti ORÇ.

çok ayıp etmiş karaktersiz insan!!

Cem Goren

adam olsa bunu yapmaz zaten
altın kapılarımız kan oldu tayfun

ilhan mansız_melis

bu adam nasıl Beşiktaş forması giymiş ve ben de nasıl onun formasını almışım anlamıyorum yazıklar olsun ona
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Non Mollare Mai

Gurbetçi taraftar ile tartışan Tümer , dün sabah olayı haber yapan gazetecilerin üzerine yürüdü.

14
SWINDON Town maçında bir gurbetçi taraftar ile tartışan Tümer Metin, dün sabah olayı haber yapan gazetecilerden hesap sormak istedi. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı yürüyüş yapan Tümer, çalışmanın bitiminde basın mensuplarının üzerine doğru yürümeye başladı. Basın sorumlusu Mehmet Çatay, koluna girdiği Tümer'i durdurdu. Gazeteleri okumayan ancak haberi duyan Tümer'in bu çıkışına engel olan Çatay, "Ona gazeteyi okuduktan sonra yorum yapmasını söyledim" dedi.

Hürriyet

---

Alacaksın ayağının altına kafasını parçalayacaksın valla.

edit

onaT

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Temmuz 14, 2008, 14:30:17
Gurbetçi taraftar ile tartışan Tümer , dün sabah olayı haber yapan gazetecilerin üzerine yürüdü.

14
SWINDON Town maçında bir gurbetçi taraftar ile tartışan Tümer Metin, dün sabah olayı haber yapan gazetecilerden hesap sormak istedi. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı yürüyüş yapan Tümer, çalışmanın bitiminde basın mensuplarının üzerine doğru yürümeye başladı. Basın sorumlusu Mehmet Çatay, koluna girdiği Tümer'i durdurdu. Gazeteleri okumayan ancak haberi duyan Tümer'in bu çıkışına engel olan Çatay, "Ona gazeteyi okuduktan sonra yorum yapmasını söyledim" dedi.

Hürriyet

---

Alacaksın ayağının altına kafasını parçalayacaksın valla.

anıL abinin karşısına çıkma tümer :ahaha

carsi52

Sergen'de bana ters davranmıştı ;D
Tümer'inde ne maL oLduğu anLaşıLıyor başka üLkeLerdede.
Bölünür senin için uykular!

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

hepsiyAh

ya Tümer yaptıklarıyla karakterini ortaya koyuyor..

karaktersiz bir adamdan iyi bir davranıs beklenemezdi