Ana Menü

Dida: "Milan'a borçluyum"

Başlatan Kralkartal21, Temmuz 13, 2008, 16:40:28

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Milan'da istenmeyen adam ilan edilen Nelson Dida, Rossoneri'ye borçlu olduğunu ve camianın güvenini kazanmak için elinden geleni yapacağını söyledi. 

2007/2008 sezonu Dida için tam bir felaketti. Tecrübeli kalecinin bu yaz satılacağı dahi konuşulmaya başlanmıştı. Sezonun ilk yarısı Dida için gaflarla geçti. Yılbaşından hemen önceki İnter derbisi zamanı söyledikleri kendisine oldukça pahalıya mal oldu. Ocak'ta kaleyi Zeljko Kalac'a kaptıran Brezilyalı, sezonun geri kalanında bir daha forma şansı bulamadı. Bütün dedikodulara rağmen Dida, önümüzdeki sezon da Milan'da kalacak gibi gözüküyor. 34 yaşındaki eldiven, kulübün güvenini kazanmak için her şeyi yapacağına dair söz verdi. Nelson Mandela'nın 90. yaş günü için Almanya'da yapılan yardım maçında oynayan Dida, "Milan'da kulübe ve takım arkaşlarıma borçlu olduğumu hissediyorum." dedi. "Sırtım iyileşti, şu an gayet iyiyim. Kötü dönemler geride kaldı. Artık çok çalışarak kaybettirdiğim güveni tekrar kazanmayı hedefliyorum. Milan benim için çok önemli ve kulübe her şeyimi vermeye hazırım." Dida bu sezon Milan kalesi için Abbiati ve Kalac'la mücadele edecek.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.