Ana Menü

Beşiktaş 0-1 S.Bükreş

Başlatan akbaba71, Temmuz 11, 2008, 14:41:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

:)

Garip bir yer :)

Her neyse şu an ekranıda tam ayarladık
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

BerkAy1903

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 15, 2008, 20:16:21
Arkadaşlar inanılmaz küfür var

Maçı ilk postumuzdan seyredebilirsiniz..

<object type="application/x-shockwave-flash" height="463" width="580" id="jtv_player_flash" data="http://www.justin.tv/widgets/jtv_player.swf?channel=dsmarttv" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="movie" value="http://www.justin.tv/widgets/jtv_player.swf" /><param name="flashvars" value="channel=dsmarttv&auto_play=false&start_volume=25" /></object><a href="http://www.justin.tv/dsmarttv" style="padding:2px 0px 4px; display:block; width:320px; font-weight:normal; font-size:10px; text-decoration:underline; text-align:center;">Beşiktaş - Bükreş Canlı - KRALKARTAL.COM</a>

bu cok ii oldu işte chatboxtaki şerefsizlere sinirim acayip buzulmustu
19o3

ZeMaHŞeR

iLK YaRıYı iZLedim.. ilk başta güzel gidiyorduk ama sonra denge kuruldu...

ve yeni transferimiz sivok penaltıyı yaptırdı...

yeni oyuncuları hiç beğenmedim...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Rebell

sivok kalitesini yaptığı penaltıyla gösterdi. 4.7 milyon euro veren zihniyete acıyorum.ne top kullanabiliyo ne markajı var ne top kapması ve çok ağır.bakiden ne farkı var şimdi.zapotocny i cok beğendim iyi toparlıyo defansı.inş gökhan zan zapo oynar defansta bu sene yoksa defans yol gecen hanı olur sivok un bölümünden.

ZeMaHŞeR

penaltıdan öncede bir hatası var....

o verilen paralar çöpe gitmese bari...

onaT

Kralkartal21

Cisse inanılmaz kötü oynuyor..

Delgado gene iyidi bence.Güzel oynadı

Serdar Ö. batırdı resmen.Çok kötü oynuyor.

Bobo hava toplarında müthiş etkili bi kaç tane net gol kaçırdı.

Holosko sahanın her yerindeydi ama fazla etkili olamadı.Maçın başında bi atağı vardı başkada yoktu.

Nobre idare eder bir şekilde oynadı.

Zapotoncy çok güzel oynadı ben beğendim.

Sivok'u beğenmedim ama daha kaç maç oynadı ki Beşiktaş'ta, iyi olcağına inanıyorum.

Yenilere şimdiden yüklenmek ayıp olur yapmayın yani.Daha kampa katılalı kaç gün oldu.

Aydın gene güzel oynadı.Ben beğendim açıkcası.

Serdar Kurtuluş'a fazla top gelmedi.Yorum yapmak olmaz onun hakkında.

Gözüme gözükenler bunlar.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

ilhan mansız_melis

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

IL Capitano

özkandan hic birsey olmaz, cissenin yerine derhal sivok gecmeli..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

onaT

inceman veya ekrem alır o zaman serdardan formayı.

ZeMaHŞeR

ilk mağlubiyetimiz...

abi ben yenilerden sivok'u beğenmedim...

alper_1903

Yer sirin bir yer´di
ormanin icine dikmisler futbol sahasini...

Cisse böyle oyniyacaksa hic oynamasin yabanci kontenjanini doldurmiyalim bosuna...

Sivok daha yeni yorum yapmak iyi olmaz, ki Kleberson ilk geldiginde süperdi ve ne oldu hepimiz gördük, biraz daha zamana ihtiyacimiz var saglikli bir yorum yapmak icin...

Serdar Özkan bitmis... yerine Ekrem oynamali
Bobo bitmis...
Serdar Kurtulus ehh iste ama bence bu sezonun bankolarindan...

Delgado bence olaganüstü iyidi ilk yari, top kayiplari 1 di yanilmiyorsam ve cok iyi toplar atti
Holosko oldu Fiyasko...

Seric´e isinamadim niyeyse...

daha cok eksiklerimiz var, insallah giderecegiz
bu tip maclarin adi bosuna hazirlik maci degil takim yavas yavas hazirlaniyor zorlu maratona
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

onaT

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 15, 2008, 17:39:04
kolay takım değil steaua, beraberlik kafi.

ayrıca özetini bulan buraya koyarmı lütfen?

ZeMaHŞeR

Kötü bitirdik

Kara Kartallarımız oynadığı son hazırlık maçında Steaua Bükreş'e mağlup oldu
Beşiktaş 0-1 S.Bükreş

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaşımız, oynadığı son hazırlık maçında Romanya'nın güçlü ekiplerinden Steaua Bükreş'e 1-0 mağlup oldu. Steaua Bükreş'in 36. dakikada Radoi'nin penaltıdan attığı gol maçın tek golü oldu. Avusturya kampında oynadığı son 3 maçtan galip ayrılmayı başaran takımımız, kampta oynadığı son maçında bu seriyi bozdu. 
Beşiktaşımız sahaya; kalede Hakan Arıkan; defansta Sivok, Zapatocny, Emre Özkan ve Ali Tandoğan; orta sahada, Delgado, Cisse, Serdar Özkan ve Aydın; forvet hattında ise Holosko ve Nobre 11 ile çıktı.
Steaua Bükreş 36. dakikada Radoi'nin penaltıdan attığı golle Beşiktaşımız karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla kapandı.
İkinci yarı Beşiktaşımızda Ali Tandoğan'ın yerine Serdar Kurtuluş, Emre Özkan'ın yerine Seriç, Serdar Özkan'ın yerine Ekrem Dağ ve Nobre'nin yerine Bobo oyuna dahil oldu. Maç içerisinde yakaladığı pozisyonları bir türlü golle sonuçlandıramayan Kara Kartallar Romanyalı rakibine 1-0 mağlup oldu.

keskinli

hazirlik maclarini ölcü almayin diyecegim ama yorumlari okuyunca,bizi yine berbat bi sezon bekliyor gibime geldi
yinede ümitlerinizi kirmayin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin