Ana Menü

Mehmet Topal'ın talibi var!

Başlatan Non Mollare Mai, Temmuz 10, 2008, 16:41:12

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

hamit süper bir oyuncu fakat bekte oynayamıyorsa hata yapıyorsa bu onun kötü bir futbolcu olduğu anlamına gelmez oyuncuları oynadığı mevkiye göre tartıya koy yanlış yapıyorsun.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 11, 2008, 16:05:23
hatasınımı görmedin mi YUH maçları izlediğine eminmisin ? bekte oynarken tonla yeri boş kaldı nerdeyse tüm akınlar ordan geldi gözünü sevim yapma.

YUH lafı hiç olmadı. anıl abiyle ne kadardır konuşuyoruz o kelimeye yakın bir şey çıkmadı ağzımızdan.
yediğimiz golleri hatırlatayımmı illa:
pepe: ortasahanın ortasından içeri şaka gibi gol
raul meireles: 90+ bimlemkaç arkada bir tek servet ve zan kalmış 2ye3 yapılacak bir şey yok herkes ileride
hakan yakın: sol kanattan eren derdiyokun pasıyla
koller: sol kanattan ortayla
plasil: sabrinin "tuttuğu" adam
klasnic: sol kanattan hakan baltanın sözde tuttuğu, rüştünün zeka dolu boşa çıkışı

almanya maçındada ortanın ortasında oynamıştı, goller mehmet topal, sabri ve rüştüden dolayı geldi.

beckyZWICKY

hamit cok iyi oyuncu fakat bekte iyi değil.

şimdi hamit bekte iyi oynadı mı diyorsun?

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 11, 2008, 16:12:55
hamit cok iyi oyuncu fakat bekte iyi değil.

şimdi hamit bekte iyi oynadı mı diyorsun?

ben olsam bekte oynatmam. yeteneğini köreltiyor, ileri çıktı 3 asist yaptı, maça ilerde başladı son iki maçta en iyi 11e seçildi.
gökhan gönül olsa iyi olurdu ama sabri sağ bekte fazla hata yapıyor zaten fatih hocada bunu söyledi o yüzden güvenemiyor orada ona.
hamitin iyi oynadığını söylüyorum evet. o kadar golün içerisinde adı dahi yok, ne kadar kötü olabilir ki?

beckyZWICKY

oradan gol gelmedi diye iyi olduğu sölenemez bir çok hata yaptı bek olarak çıktı ilerde kaldı hep boş kaldı sağ bek ve bir çok atak oldu tehlikeli atak.

Topalda olduğu gibi topalı başka mevkiye koyup kötü bir oyuncu olduğunu söylememeni tavsiye ederim  mantıksız cünkü mevkilere göre tartıya koymak gerek bekteki performansına göre hamite kötü bir oyuncu dersem futbol bilgimden şüphe eder herkes değil mi ?

sanada tavsiyem sende topalı başka mevkiye göre yeteneğini küçültme kardeşim :)

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 11, 2008, 16:18:27
oradan gol gelmedi diye iyi olduğu sölenemez bir çok hata yaptı bek olarak çıktı ilerde kaldı hep boş kaldı sağ bek ve bir çok atak oldu tehlikeli atak.

Topalda olduğu gibi topalı başka mevkiye koyup kötü bir oyuncu olduğunu söylememeni tavsiye ederim  mantıksız cünkü mevkilere göre tartıya koymak gerek bekteki performansına göre hamite kötü bir oyuncu dersem futbol bilgimden şüphe eder herkes değil mi ?

sanada tavsiyem sende topalı başka mevkiye göre yeteneğini küçültme kardeşim :)

topala kötü oyuncumu dedim?
dediklerimi iyi oku.
ya da yardımcı olayım:
en ilk mesajım: "getirdiği kadar goturuyor açıkçası... çok özel bir oyuncu değil. "
bu kötü oyuncu demek değildir dimi?

beckyZWICKY

iyi bir oyuncuda demedin. buda haksızlık ;) basit bir oyuncu gibi gösterirsen cvp veririm bende gs de oynuyor diye Antipati oluşumunu adaletli kullanmak gerek.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Alıntı yapılan: onaT - Temmuz 10, 2008, 23:12:18
oyun zekası yok.
güçsüz.
oyun bozamıyor.
ortaları vasat.
sadece ön libero oynayabiliyor.

Ayrıca KÖTÜ demedim diyorsun bu yazdıkların iltifat galiba?

unutmam gereken..

beckyZWICKY

Topal bana Senna'yı hatırlatıyor topal, sennanın bir gömlek altı ;) Belkide kim bilir topalda avrupada olsaydı dahada iyi yerlerde olabilirdi herşeyiyle geliştirirdi herşeyini.

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 11, 2008, 16:23:18
iyi bir oyuncuda demedin. buda haksızlık ;) basit bir oyuncu gibi gösterirsen cvp veririm bende gs de oynuyor diye Antipati oluşumunu adaletli kullanmak gerek.

gsde oynayan ardayı neden seviyorum?
febeli tuncayı neden seviyorum?
gese ve febede oynayan serveti neden seviyorum?
o bir şeyi belirlemiyor.

haksızlık yaptığımı düşünmüyorum, çokta net açıkladım, artık uğraşamam kendi yazdığımı anlatmakla.

(devamınıda alıntı yapsana o ikinci mesajının işine geliyorsa?)

beckyZWICKY

niye işime gelmesin ki ? gören görmüş zaten o sebepten olsaki sayfalar dolmuş sana yanlış düşünüyorsun diyerekten .

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 11, 2008, 16:29:15
niye işime gelmesin ki ? gören görmüş zaten o sebepten olsaki sayfalar dolmuş sana yanlış düşünüyorsun diyerekten .

çok mu umrumda milletin ne düşündüğü. 100 kişi bir şeyi diyorsa ve yanlışsa hala yanlıştır.
bu forumda milli takımın 0 çekmesini isteyenleride biliyorum, insanların ne dediği benim dediklerimin doğruluğunu veya yanlışlığını göstermez.
sen dahil herkesede gereken cevabı verdim zaten.

beckyZWICKY

o herkeste sana gereken cevabı verdi ;)

unutmam gereken..

onaT

Alıntı yapılan: beckyZWICKY - Temmuz 11, 2008, 16:44:19
o herkeste sana gereken cevabı verdi ;)

siz dediklerimi sorguluyorusunuz, yanlış anladığınız yerleri düzeltmemi gerektiyorsunuz.
bu gerekli cevap değildir.

beckyZWICKY

Bir görüş ve düşünce beyan ediyorsun burdada arkadaşlarımız sana cevap olaraktan böyle böyle öyle değil diye uzun uzun yazıyorlar kendi görüşlerini belirtip BU CEVAP DEĞİLDE nedir ?

yahutta nasıl bir cevap istiyorsun ne yazmasını insanların düşündüğün gibi düşünmelerini mi?

unutmam gereken..