Ana Menü

Rusya Ligi/sampiyon rubin kazan

Başlatan akbaba71, Temmuz 09, 2008, 22:02:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

Alıntı yapılan: [KralKartal] - Temmuz 13, 2008, 15:35:26
Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Temmuz 13, 2008, 13:10:24
İki tartışmalarla konuyu lütfen dağıtmayın

konu rusya ligidir...diger msjlar silinecektir..uyariyi dikkate aliniz..

o zaman diğer mesajlarıda silin.
o adam kafasına göre sallıyor, biz konuşamıyoruz.

BerkAy1903

amkar - cska 3-3

ne mac olmuş bea :)
19o3

ZeMaHŞeR

DüN erteleme maçları berabere bitti...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

BerkAy1903

Gol yok kartlar var: 0-0
Rusya Ligi'nin 15. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelen CSKA Moskova ile Zenit St. Petersburg 0-0 berabere kaldı. Dinamo Stadı'nda oynanan maçın 90 dakikasında gol sesi çıkmazken, konuk takımdan Kryzhanac 48. dakikada ve ev sahibi ekipten Dzagoev 80. dakikada kırmızı kart gördüler.

Zenit'te oynayan Fatih Tekke'nin cezalı olduğu için forma giymediği maçta iki taraf da 90 dakika boyunca girdiği gol fırsatlarından yararlanamayınca 1'er puana razı oldular. Bu sonucun ardından CSKA Moskova ligdeki puanını 21'e çıkartırken, Zenit puanını 19 yaptı. Ayrıca CSKA Moskova bu maçı da kazanamayarak galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Aynı şekilde Zenit de 3 haftadır galibiyet hasret kalmış oldu.

19o3

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

Fatih Tekke attı Zenit kazandı: 2-1
Rusya Premier Ligi'nin 16. hafta mücadelesinde, Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Zenit St. Petersburg evinde konuk ettiği FK Moskova'yı, Milli futbolcumuzun attığı galibiyet golüyle 2-1 mağlup etti. Konuk takım 21. dakikada Rebko'nun attığı golle 1-0 öne geçse de önce 51. dakikada Denisov ardından da 77. dakikada Fatih Tekke'nin golleri Zenit'e galibiyeti getirdi.

Ligde 3 haftadır kazanamayan Zenit, Petrovsky Stadı'nda elde ettiği bu galibiyetle haftalar sonra ilk galibiyetini alırken puanını da 19'dan 22'ye çıkardı. FK Moskova ise 16 puanda kaldı.

19o3

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

Gökdeniz'in golü yetmedi

Rusya Premier Lig'in 16. haftasında Gökdeniz'in takımı Rubin Kazan ve Luch Energiya karşı karşıya geldi. Gökdeniz'in de gol attığı maçta iki takımda birer puanla maçtan ayrıldı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Luch Energiya 22. dakikada Alves'in attığı golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarıda Rubin Kazan gol için ataklarını sıklaştırırken, yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Maçın 86. dakikasında Milli futbolcumuz Gökdeniz Karadeniz'in kaydettiği gol maça dengeyi getirdi. Son dakikalarda galibiyet golünü bir türlü bulamayan Rubin Kazan, maçtan 1 puan alarak ayrılmak zorunda kaldı.

19o3

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

19o3

BerkAy1903

19o3

ferdikoclu

Paranında etkisiyle çok yakında avrupada oynayan yıldızları görebiliriz bu ligte..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

saldır beşiktaş

Gökdeniz Karadeniz ve Hasan Kabze'nin formasını giydiği Rubin Kazan, Rus Ligi'nde karşılaştığı Khimki'yi 2-0 yendi.

Kazan, Khimki'yi sahasında 2-0'la geçerken maçın golleri 53. dakikada Noboa, 90. dakikada Hasan Kabze'den geldi.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

BerkAy1903

19o3