Ana Menü

Deivid ayağını kırdı.. 6 ay yok

Başlatan onaT, Temmuz 06, 2008, 20:51:02

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Deividin sözleşmesi bitiyormuş sene sonunda..

Fener sözleşmesini fes edebilir
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

gözzde_bjk

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Temmuz 06, 2008, 22:36:19

ne sevindim nede üzüldüm beni ilgilendirmiyor sadece fenerde önemli bir oyuncu gitti bu iyi oldu

Kesinlikle katılıyorum.Umrumda değil Deivid'in sağlık durumu.Ama insaniyet namına kuru bir geçmiş olsun yeterde artar bile.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

Kralkartal21

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 06, 2008, 23:34:22
Deividin sözleşmesi bitiyormuş sene sonunda..

Fener sözleşmesini fes edebilir

Deivid gibi bir oyuncunun bedava gitmesi..
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Temmuz 06, 2008, 23:35:37

Sene sonunda zaten bedava kalacak..

Alıntı yapılan: gözzde_bjk - Temmuz 06, 2008, 23:35:22

ne sevindim nede üzüldüm beni ilgilendirmiyor sadece fenerde önemli bir oyuncu gitti bu iyi oldu

Kesinlikle katılıyorum.Umrumda değil Deivid'in sağlık durumu.Ama insaniyet namına kuru bir geçmiş olsun yeterde artar bile.

Ne konuaşacağız Turkcell süperligte acaba :)

Turcell mi? Avea mı? Daha mı etkili olur acaba?
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 06, 2008, 23:36:38

Tamam anladım, sadece Deivid iyi bir oyuncu ve 2 sene daha uzatıp iyi bir miktara satabilirler demek istedim.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Non Mollare Mai

Bu Süper Ligde konu tartışması sıktı artık.
edit

akbaba71

Evet sözleşmesi 30 Haziran 2009 de bitiyormuş.

Sözleşmesini  fesh edebilirler.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

gözzde_bjk

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Temmuz 06, 2008, 23:36:38

Alıntı yapılan: gözzde_bjk - Temmuz 06, 2008, 23:35:22

Ne konuaşacağız Turkcell süperligte acaba :)

Turcell mi? Avea mı? Daha mı etkili olur acaba?

Hayda ben bu konu burda konuşulmasın mı dedim?Beni sağlık durumu ilgilendirmiyor ne hali varsa görsün.Ki yapabileceğim tek şey olan ''geçmiş olsun '' dileklerimi de ilettim zaten.Ah Deivid de gitti diye yas tutamayacağıma göre?
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

onaT

Deivid'in ayağı kırıldı !..    Fenerbahçe'de büyük şok !.. Sarı lacivertli takımın golcü futbolcusu Deivid'in ayağı kırıldı !.. Sol ayak fibula kemiği kırılan Deivid'in 6 aya kadar sahalardan uzak kalabileceği belirtiliyor.[/size]     Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Avusturya'ya giden ve idmanlara hemen başlayan Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolcu Deivid De Souza ağır şekilde sakatlandı. Bileğini çime takan Brezilyalı futbolcunun sol ayak fibula kemiğinin kırıldığı öğrenildi.    İLK YARIYI KAPADI Deivid'in büyük bir ihtimalle liğin ilk yarısında oynayamacağı öğrenildi. Yıldız futbolcunun iyileşmesinin 6 ay kadar sürebileceği ve sahalara 2009'da dönebileceği tahmin ediliyor.   RESMİ AÇIKLAMA GELDİ Deivid'in şanssız biçimde sakatlanması, Fenerbahçe resmi sitesinden de duyuruldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Avusturya Kitzbühel'de yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımımız, oyuncumuz Deivid De Souza'nın antrenmanda sakatlaması ile sarsıldı. Aragones'in ilk antrenmanında sol ayak fibula kemiği kırılan oyuncumuz Deivid, Kitzbühel'deki St. Johann hastanesine kaldırıldı. Sol ayağında kırık tespit edilen oyuncumuz Deivid'in akşam saatlerinde Münih'e götürüleceği ve ameliyat yapılacağı öğrenildi.Doktorumuz Piyer Arzuman Deivid'in sağlık durumunun iyi olduğunu  ve St. Johann  hastanesinde Deivid'in ayağının alçıya alınmasından sonra Münih'e hareket edeceklerini açıkladı. Deivid'in Pazartesi sabah ameliyat olacağını söyleyen Arzuman her türlü önlemin alındığını ifade etti."   İşte Fibula kemiği ve Deivid'in hastenede cekilen fotoğrafı:   
[i[/color]mg height=346 width=226]http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/fibula.jpg[/img]
[/color][/color]        

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

saldır beşiktaş

geçmiş olsun devide ama bizim açımızdan ne yalan söyliyim iyi oldu fener sağ kanatta devid'siz aksayabilir
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

bjkozgur

ÇARŞI ULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

BerkAy1903

almanyadaki süper kupa macında bize yaptığı hareketi unutamıyorum....BETER OLSUN...
19o3

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

kartalpenchesi

Tüm fenerlilerden nefret ediyorum
sevinmedim değil ;)
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene